標題: [疑難求助] 求救中... [打印本頁]

作者: iristam2003    時間: 2012-1-10 03:23 PM     標題: 求救中...

我鐘意在一男仔3年多,個男仔有同我講我愛你,
& w* ]0 @; V3 @; N7 Q: ^唔知係唔認真,佢有問我係唔係呷醋...,公仔箱論壇2 V& F/ a2 v# m8 }5 ~+ r% A7 e
有次個女仔拖佢隻手,佢立刻鬆手,我就呆在。
作者: hypnosis    時間: 2012-1-10 05:28 PM

你同佢平時係點相處?
3 H! o& o$ }1 `+ \. Y' o+ _- K: f2 I佢會唔會單獨約下你出街?
作者: duenyue    時間: 2012-1-15 10:59 PM

鐘意左三年幾.. 試下拖佢隻手,睇下會點都好...(都幾直接..)tvb now,tvbnow,bttvb. l6 T  [$ G" n4 G; O* p& Z/ S
又或者暗示下.. 如果個男仔真係對你有意思應該會明...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 T6 b9 M: ~: _$ V& F
唔好浪費太多青春...  三年又三年... 三年又三年....
作者: Cool_Lemon_Tea    時間: 2012-1-24 01:05 AM

3年幾佢係點既人,佢係唔係認真,你最清楚
作者: Cool_Lemon_Tea    時間: 2012-1-24 01:06 AM

如果佢係好人,咪accpet佢
作者: garytanghang    時間: 2012-5-1 11:35 PM

先要問?佢幾多歲?tvb now,tvbnow,bttvb; t, B5 |- \5 B, q2 }
拖佢手果個同佢咩關係?
作者: エスメ    時間: 2012-12-21 07:30 PM

原來我都係屬於大多數. so good
作者: ayatwinkie    時間: 2012-12-23 04:21 AM

鐘意左三年幾.. 試下拖佢隻手,睇下會點都好...(都幾直接..)
% y3 N0 P4 H, e1 K# yos.tvboxnow.com又或者暗示下.. 如果個男仔真係對你有意思應該會明...公仔箱論壇0 ^) @3 ?9 i0 \$ V& u8 d8 h
唔好浪費太多青春...  三年又三年... 三年又三年.... ...
! g( ~' z& H8 O+ a! h+ g/ Jduenyue 發表於 2012-1-15 10:59 PM
& P. Q; K! K8 a# `/ a4 ?8 Y- utvb now,tvbnow,bttvb我也同意這個說法。
$ Z6 u8 |* A7 g0 U% m2 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雖然有點直接可是正如俗語說,別浪費青春。因為人的青春不是無限的。如果一直不說的話,就只會傻等。
作者: lungyau708    時間: 2012-12-25 06:29 PM

起碼都有個知字呀...死都死得甘心!
& J8 U/ z/ d7 _6 m& T3 S: \3 F公仔箱論壇/ j* U4 v  k) l& w' O
8# ayatwinkie
作者: enjoy.mr    時間: 2013-2-6 10:10 PM

主動出擊
9 a4 Z0 l! l/ |6 h/ C$ c別浪費時間
作者: markhamwong    時間: 2013-2-6 10:16 PM

+ b0 j  f0 B) _+ y6 V
我也同意這個說法。
1 ?3 G# U* N% j4 r; W- P) ^3 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。雖然有點直接可是正如俗語說,別浪費青春。因為人的青春不是無限的。如果一直不說的話,就只會傻等。
% o$ |/ q: R6 P, w9 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ayatwinkie 發表於 2012-12-23 04:21 AM
公仔箱論壇: @9 x" o+ ?) r1 `9 q
完全同意.
. |3 y1 s; S5 L0 L- ?公仔箱論壇時間和年齡不會讓你等待
作者: fzdm667    時間: 2013-2-7 08:48 AM

本帖最後由 fzdm667 於 2013-2-7 08:49 AM 編輯 os.tvboxnow.com, z. @* H. |  J4 m, i

2 [1 m; v! a/ B/ K8 S0 }" j& u9 e你鐘意左一個人3年,老實講佢對你係點你都唔太清楚既話,就只可以講你冇你想像中咁鐘意佢
" I. b. K3 f- N( l, y! |. a樓上的朋友的確帶出左一點,就係時間唔會等人公仔箱論壇3 }* r8 P; W+ m+ n6 f  c
恕我難聽D講句你拖左佢3年,但同樣你都拖左你自己3年,女性既"賞味期限"我諗都眾所週知..os.tvboxnow.com7 Y0 E" G6 T# G: A. [

+ A6 ]' t2 k7 z9 y) Z6 T你po問題出黎想睇睇大家既意見証明你唔係一個隨便(對戀愛)既人,但大家能夠比你既意見終歸係"意見"
% W. k7 T7 E& D. \, O" z2 {& f公仔箱論壇我當你3年黎你都係未了解得佢好清楚,但3年既時間好足夠你清楚你自己既心
4 f# c  x0 Y9 ^+ a$ Wtvb now,tvbnow,bttvb你心入面其實可能已經一早有左一個答案,只係你諗得太多而冇去正視...' D+ Q8 |: {# I+ O  h$ [
所以我覺得唔好再1234啦,去做你心入面最想做個樣野!公仔箱論壇) j# ^# P, J8 I0 p% X

$ z4 E) E4 c) K/ I. R+ hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。以上係個人想法,若有得罪之處敬請原諒

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0