標題: 一對如兄妹既好好朋友會點? [打印本頁]

作者: garygtc    時間: 2007-10-28 03:03 PM     標題: 一對如兄妹既好好朋友會點?

一對如兄妹既好好朋友會點?
; l! Q, L  R" |, |tvb now,tvbnow,bttvb
1 y4 ~/ q- p9 l4 {6 P 公仔箱論壇, u! Z  X4 |0 |+ f: ]
你鍾意左BEST FRIEND 會點做? BEST FRIEND到佢會同你訓同一張床...
" _/ p" _( ?0 _  h( W- z! M* n表白左你會唔會怕無FRIEND做? FRIEND到日日都係埋一起~
+ Y: J% B: s  ]tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb5 n4 P0 x( O: p
但大家都好似唔敢.....驚失去左個朋友
作者: scaykl    時間: 2007-10-28 03:43 PM

我同你都可以話一樣1 u9 r' W: |  ?! N/ P* Z6 M
但係未去到訓埋一張床
5 f5 ^; U: v" A6 Z) q- G9 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# L" Y! R3 Q0 E0 m9 ]
你不如問下你自己" o" ]# R5 F' n$ w2 E5 E, l
到地想唔想同佢係埋一齊
作者: 愛誰~~    時間: 2007-10-28 04:57 PM

我會維持住依段關係,我唔想破壞任何野~
& h, Y: P: ~$ Z+ E, q4 r4 k4 X4 ios.tvboxnow.com我覺得講左就算唔會冇friend做,但係大家都唔會再好似之前咁~~
( F7 z7 ]( s( ^6 P公仔箱論壇因為有d野會唔同左嫁啦~
作者: 餅乾    時間: 2007-10-29 12:47 PM

呢D情況我試過會好尷尬..  A" G) \3 V+ c  `/ \6 @; {
佢同你講左,但你未必會接受佢.但唔會無FD做,只會學樓上話嘅,有D嘢唔同左..
作者: tainro    時間: 2007-10-31 07:37 AM

佢都問過我..問我會唔會唔要佢...個陣其實真喺會好開心...我覺得...就一直做fd好啦..by the way,我衣傢並唔中意佢..喺以前..
作者: 271631317    時間: 2007-10-31 09:28 AM

顺其自然~莫强求
作者: btonray    時間: 2007-11-1 11:55 PM

拖左先算
7 @. q) u& D$ G' i6 E; S拖 duk chow 拖 la... hehe
作者: kitty89    時間: 2007-11-2 10:57 AM

我试过啊。。。
6 Q: d! X* O* l0 s不试。。。公仔箱論壇% W$ N6 m0 J3 i4 y- Q
又怎样知道。。。
$ o: B3 o& L: d% e8 ~; qtvb now,tvbnow,bttvb他的想法呢。。。
作者: anenic    時間: 2007-11-3 02:40 AM

原帖由 愛誰~~ 於 2007-10-28 12:57 AM 發表
& W7 C- R# z+ b; V. r( _& z公仔箱論壇我會維持住依段關係,我唔想破壞任何野~tvb now,tvbnow,bttvb0 b, s9 j" N7 p6 ~( ~1 }# `
我覺得講左就算唔會冇friend做,但係大家都唔會再好似之前咁~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ I" F& a5 V7 Z5 B. }- x# L
因為有d野會唔同左嫁啦~
% N, e) z: n) u, f4 z8 ]* `9 Los.tvboxnow.com- Z$ M! g% A: M1 d; u) |# z, ?
strongly agree!!!!!! :onion31:

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0