標題: 呢個表白方法work唔work? [打印本頁]

作者: zactlion1899    時間: 2007-10-5 11:18 AM     標題: 呢個表白方法work唔work?

你要同佢好熟咁呢個方法先做得公仔箱論壇$ G& q6 i* e2 {2 f" \1 W6 O
公仔箱論壇, H5 H+ j& V/ f6 U6 H- I
唔係真係比你嚇走公仔箱論壇7 z! R- u/ y3 l5 `1 |

, f6 a! n& P6 Y1 C得唔得都留cm呀
5 W' s$ H2 c- a2 Q: a) I- x0 F& x7 E5 Z4 S) d5 q1 u1 l
我[我比你估3個字呀?]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- e; Z0 x1 H9 L7 j* O7 G* S7 N
[估咩?]or[點估?]4 k% q6 E2 x" ~; n
, K7 }" j5 z" j% [/ G5 |4 b; ?
我[新 隻手出黍呀~]
& E0 g+ r7 C5 ]% [1 Y2 Gtvb now,tvbnow,bttvb[跟住新 出黍]
/ a4 F) S1 ^* _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
' x8 ~5 |+ F: S7 G: O( }tvb now,tvbnow,bttvb如果佢唔肯....[咁你應該收手啦......]
3 V) K& x- I, `9 x公仔箱論壇但係肯又唔同啦!!成功左1半........." A) Y* M4 R) [% G2 O
公仔箱論壇! y" {: p1 M2 u4 l, D5 ^6 ]! V
肯既話......公仔箱論壇4 E2 u& B$ h* [' A9 x
你係佢手上便用手寫[我愛你]3個字.....$ D7 ^/ U- L) S$ Q7 d
再問佢 [你知唔知係咩字呀?]os.tvboxnow.com, h# A3 F/ i; L' A( H
如果佢唔出聲...
$ t6 T% @/ R7 N# Q# XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[不過正常應該係咁呀.....]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 h% u' I  V( B) O3 M" y  v
or呆左......
. v5 H  j: M: B4 h3 q' h' `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你都可以當同佢玩囉.......3 m: K/ n/ ~+ F0 J' J& J7 Y

0 S" ?8 m6 K- Sos.tvboxnow.com你可以話[同你玩下之ma]tvb now,tvbnow,bttvb8 H2 A5 M3 b) Z
我覺得對方應該會明囉........
/ u6 X8 n& m7 ^/ e; s公仔箱論壇
, g  I. _- C$ y3 X4 j1 I. c6 t  Q1 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。[得唔得?好似好無聊....]os.tvboxnow.com8 T( h7 D& C) d7 @
應該新 隻手出黍比你掂個時都知咩事...
% p: C, Y: P9 F. C6 D6 ?你可能會話[見到佢都唔敢掂佢啦....]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, B2 F$ Y8 c6 b* N7 D
問[你知唔知咩字?]既時候.......
% h& V/ P! }" \7 Tos.tvboxnow.com最好望住佢既表情....
作者: devil2007    時間: 2007-10-5 11:39 AM

好似几唔错哦。。。不过适合地情笃初开既小朋友身上geh....:onion05:
作者: toycars82    時間: 2007-10-5 12:00 PM

不错啊。。。。可以试下啊。。:onion31: :onion31:
作者: crashersus    時間: 2007-10-5 04:47 PM

hahaa...suitable for puppy love lar...
作者: balea    時間: 2007-10-6 07:44 AM

對妹妹系 (喜歡年紀細) 的男性 有一點用
作者: shineboy09    時間: 2007-10-6 10:08 AM     標題: 回復 #1 zactlion1899 的帖子

好有創意
# ^6 U) c2 o5 t" O7 w; ]大家如果會用到既話,可否將結果POST上黎參考一下5 N: `. C7 @- z0 N9 a6 {
我想會好有趣
作者: garoo    時間: 2007-10-6 02:33 PM

都几唔错个啵.... 公仔箱論壇/ q2 N% ^6 u% z& p$ Y; L0 F
应该係得呱...# e9 o) J3 g+ V- z$ z2 }
试下先咯..
/ C0 g* ~  s5 D/ H" N多谢分享
作者: stony    時間: 2007-10-7 05:47 PM

:onion14: 條橋麻麻地,最大否破綻係“3個字”!
作者: kelvin99899    時間: 2007-10-11 12:53 AM

作者: TMMY23    時間: 2008-2-6 02:10 PM

thank for sharring

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0