返回列表 回復 發帖

秋天的氣息

本帖最後由 di0208 於 2021-10-24 10:31 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb/ O4 c9 ]* F1 Q  N4 c! `, f3 T
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- _) L& W- X! u- b
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• manyiu

秋天可以美若春天..好靚呀!
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀
# h0 b" a$ x1 M5 [公仔箱論壇弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
多謝評分 你貼啲風景圖都好靚㗎 得閒自然風景區你都要貼啲呀 9 a/ \3 F: ]+ u. R
弊傢伙 一下冇留意到 第一第二張好似係梅花嚟嘅喎 我要刪除咗去
  J  a" Q4 O' l( Q$ T. ~公仔箱論壇di0208 發表於 2021-10-24 10:29 PM
tvb now,tvbnow,bttvb# p+ k3 ^- H' x4 m
我都唔識什么花, no problem 啦 !
$ i& v$ ?1 F* W( p" J: A' j" T
* I5 z% q' _3 M1 `; f! j- p3 w我度通街都係落葉, 雖然好有秋意, 但係日日落雨....相機和我都唔想凍親....
溫哥華的初秋 2021
/ C& N. W7 l% h2 U( _  u* cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 K5 I; M9 R$ j" r& t# \& g

+ E7 V9 S. x& t# J( \$ {) V. ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: |. L' X5 `1 c; pos.tvboxnow.com
) `# l% R8 {6 H: [tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" _" o$ [- _+ P

評分次數

• di0208

溫哥華的初秋 2021  s( h" ?+ y( Z6 p  @& F, Y5 f
公仔箱論壇% E! X+ T# L) t" T2 j
5399231os.tvboxnow.com, l( c) V( X5 d  Q$ F" V: q( }
os.tvboxnow.com4 t7 N8 M# Z: R* Y% b& H3 F% m
, V# v$ S! {$ r: A6 r7 [! t公仔箱論壇) N3 m( m, J8 Y' d8 {3 P7 ~+ q
5399233TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 a$ P$ I  p" g" y. S) m
manyiu 發表於 2021-10-25 06:55 AM
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享
0 a& g3 v3 }4 Kos.tvboxnow.com
+ ~+ q' |" l9 x( U2 Y8 _: r7 ^. K, T" \
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
) C! N; R; F, W, q8 V$ T& n9 {公仔箱論壇: T4 E# J) I5 H% ^
你影得好靚呀! 多謝你嘅分享公仔箱論壇9 @7 |) _: H4 ^  e4 w' a
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 F$ u) G! S% h; Q4 Z7 y3 t, b7 L
os.tvboxnow.com2 L/ [6 U5 h: U" N1 `0 B8 n
嗰啲葉什麼時候會變紅色呢 加拿大楓葉國旗銀幣 都有佢嘅存在 係咪屬於加拿大國徽
# l% |, O$ N, S7 B1 ^os.tvboxnow.comdi0208 發表於 2021-10-26 07:39 PM
9 V$ s6 S' `/ C! N; N: S係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
7 [4 u0 O; m' G+ j公仔箱論壇

+ m. R" ^9 B% E. b; hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
6 }7 n% y# O8 g/ M; dtvb now,tvbnow,bttvb' S) M4 V* ^/ v# i

; K1 o/ ~  p) A  c, e7 M5 gos.tvboxnow.com
3 }% r& S. B% @1 f: Htvb now,tvbnow,bttvb我家門口的楓樹!

評分次數

• di0208

5 [1 W# r# v/ v' y7 `/ j公仔箱論壇係呀! 加拿大有個外號叫 "楓葉國", 而家已經轉紅色啦! 日日落雨....少出去左...
) J$ y  W' l) T% Y9 ptvb now,tvbnow,bttvb
# `% Y3 v6 i2 o: |最近係自己花園影, 剛好有隻松鼠仔!
% \3 E; V" q' O) c* x0 Y+ {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5403028公仔箱論壇; c7 c( g; i2 s/ \& M

+ z* e0 j5 K- Gtvb now,tvbnow,bttvb54030344 j7 e2 {: t! x7 H& M: n3 N
我家門口的楓樹! ...
6 D6 ]/ D, j! [! ]8 _2 }0 u公仔箱論壇manyiu 發表於 2021-10-29 05:32 AM
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
第一張照片 嗰啲楓葉啱啱轉紅色 好似係嫩葉嚟㗎喎 點解每一片 葉都好似垂頭喪氣咁嘅? 隻大尾鼠好似在食緊喎 哈哈哈又係一個食家
' L* B4 L: }6 ^( Z# _" T0 }9 ^# c1 @os.tvboxnow.comdi0208 發表於 2021-10-29 10:21 AM
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
本帖最後由 di0208 於 2021-10-31 01:47 PM 編輯 os.tvboxnow.com0 b+ P' D3 `8 m+ m7 W$ K" j
公仔箱論壇3 [* {7 Q+ r) C0 |! p0 k8 {
隻松鼠仔爬上樹摘果實吃呀! 係深秋呀, 而家落左很多葉啦!
5 P0 P3 u9 Q2 s& L+ W2 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。manyiu 發表於 2021-10-30 03:15 PM
: r# i9 X" O- N6 Y
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
* ?2 e5 T- f( V7 O% N& O2 w+ ?; F2 Z0 `1 {
我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
& h# r) j8 m7 r! [( W9 Wos.tvboxnow.com
+ H, q/ d' X/ `' z( c& \- oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
% u8 X6 x/ a3 M# p( Y% ctvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb' R+ j8 b, ]3 l2 P( ~# W: t1 L' u
公仔箱論壇+ Q! j6 U  R; r4 C( c* A+ N
楓葉樹周身都係寶~ 隻松鼠食得津津有味~ D果實可以攞嚟做糖漿嗎?
& W6 a* \) O  u7 |6 ros.tvboxnow.com
( J, r" N0 j2 Y2 Q; j  atvb now,tvbnow,bttvb我貼兩張松鼠仔食貨~送給你萬聖節禮物
. h4 O% V+ z, `+ |) d; L& b/ Wos.tvboxnow.com
" o3 q6 Z$ L6 H. W/ |& _- R( R2 t9 M! DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5405105
. a( _# u0 W# m: A: l& T( L: z) n/ U9 V! f' Z) `, [
5405106TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! Q% t% B. t( ~' v
di0208 發表於 2021-10-31 01:43 PM
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!
唔知道係唔係呢種, 成街都係呢D 楓樹! 感謝你的松鼠仔聖節禮物!公仔箱論壇9 Q# G4 G$ ?% ?7 H& `6 z/ G
manyiu 發表於 2021-11-10 01:30 PM
哈哈你睇錯啦 係萬聖節禮物 聖誕節等我準備大份驚喜嘅聖誕禮物畀你啦~