返回列表 回復 發帖
原帖由 nexusjunis 於 2008-10-17 03:28 PM 發表
我也想加入啊!
可是楼主怎么不理我呢?(我曾经发帖说我要加入,可是没人理我)
欢迎nexusjunis兄加入TVBNOW阿仙奴俱乐部,
有心唔怕迟 好多谢你侅度留言,
以后就多D上嚟同大家分享下你嘅意见。
哈哈,楼主终于回复我了。。。。
谢楼主让我加入此大家庭。。。。
永远支持阿仙奴。。。。
我要加入,曼联夺三冠王,我却爱上阿仙奴!转眼快10年啦.
原帖由 cheese-soup 於 2008-10-21 11:25 AM 發表
我要加入,曼联夺三冠王,我却爱上阿仙奴!转眼快10年啦.
欢迎cheese-soup兄加入TVBNOW阿仙奴俱乐部。
因为你仲新 如果有乜问题欢迎留言。
加入,我最喜歡阿仙奴ga流雲行水式進攻
原帖由 one18 於 2008-10-22 06:34 PM 發表
加入,我最喜歡阿仙奴ga流雲行水式進攻
one18加入阿仙奴,
新会员如果需要任何指引
欢迎PM我或留言
我代表TVBNOW阿仙奴俱乐部欢迎你加入。加油。
我是小枪手,我想加入!多多指教!
刚才宰了红魔,真是痛快阿!哈哈~
原帖由 smallgunner 於 2008-11-9 03:58 AM 發表
我是小枪手,我想加入!多多指教!
smallgunners加入阿仙奴,
新会员如果需要任何指引
欢迎PM我或留言
我代表TVBNOW阿仙奴俱乐部欢迎你加入。加油。
ronnie23

support arsenal more than 10 years la
原帖由 ronnie23 於 2008-11-13 06:50 PM 發表
ronnie23

support arsenal more than 10 years la
欢迎Ronnie兄加入阿仙奴俱乐部。
非常多谢你积极侅俱乐部提供+发表意见。
希望以后Ronnie兄可以多D上嚟,
同大家分享下你嘅经验,
同大家分享下阿仙奴嘅成果!
就系你了  我就算打机,起工会 个名都系叫阿仙奴。
原帖由 candyjun 於 2008-12-29 05:43 AM 發表
就系你了  我就算打机,起工会 个名都系叫阿仙奴。
欢迎candy兄,
我代表 TVBNOW阿仙奴俱乐部欢迎你嘅加入,
以后多D上嚟参与讨论+发表意见。
加油啊。
sarasuke
原帖由 sarasuke 於 2009-1-1 10:34 AM 發表
sarasuke
欢迎sarasuke 加入阿仙奴俱乐部。
非常多谢你积极侅俱乐部
提供+发表
意见。
希望以后
sarasuke
可以多D上嚟,
同大家分享下你嘅经验,
同大家分享下阿仙奴嘅成果!