返回列表 回復 發帖

[養寵心得] 寵物生活點滴....八掛吓你D寵物点得意

各位好.....我希望在這裡可以同大家分享養寵物的開心事... 雖然每個人都不一定養貓或狗... 但養魚養雀養倉鼠...等等...都一定有牠們有趣的生活習慣... 希望你們可以在這裡留下你的寵物回憶可以給大家分享 還有POST多D牠們的生活照片分享一下
多謝你們的頂力支持呀 還有如果你的話題或照片有趣好笑的
我會送你 TVBOXNOW $1000-$2000的不限次數....只求有趣

評分次數

• ~嘉~

• blueocean

• Geai

牠是我最愛的大牛

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• yumiko123456

• ~嘉~

可愛嘛

support~~留位POST相

一張sin

評分次數

• error403

原帖由 wongjj 於 2008-11-6 06:23 AM 發表
support~~留位POST相
多謝的支持.....快D POST 相上嚟先吖
因為我每日都有好多時間陪伴大牛.....所以牠會常常咋嬌....
所以我覺得很有趣.....我都相信你們都有一些有趣事... 可以大家傾吓笑吓.... ....我會每日上嚟和大家傾吓()的...
你的第二张大牛,最可爱!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
my Jimmy boy

評分次數

• error403

原帖由 Geai 於 2008-11-6 12:10 PM 發表
點解JIMMY好似咁細隻嘅..... 大牛有一半種係
JIMMY嚟架......但大牛 ..OVER 30 磅呀.....
JIMMY仔D腳好似JJ女咁細隻呀......
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-6 12:09 PM 發表
你的第二张大牛,最可爱!
多謝DICKDICK你嚟睇呀........日後還有好多大牛相架.....有時間嚟睇吖...... 第二張相的姿態就是牠每晚瞓覺的姿態.....名叫豬排.....
so many dogs here
I am not a dog fan
are they going to bite me

原帖由 blueocean 於 2008-11-6 12:31 PM 發表
so many dogs here
I am not a dog fan
are they going to bite me
セ你仲驚架.....你唔係話大牛可愛嘅咩.... 係呀...你小心D呀...你唔聽話大牛咬你架
The idea of having this post is good !!  Motivate ppl to post their pet !!
~ boyboy 俱乐部 ~
原帖由 Geai 於 2008-11-6 12:10 PM 發表
G gor gor have a dog too
原帖由 DOBI 於 2008-11-6 12:36 PM 發表

セ你仲驚架.....你唔係話大牛可愛嘅咩.... 係呀...你小心D呀...你唔聽話大牛咬你架   
every dog is cute la...but I still afraid of them
I always listen to you la
please tell big cow don't bite me ar
btw, why you open this post here ga....why you don't open it in 有傾有講吹水區

原帖由 boy12 於 2008-11-6 12:42 PM 發表
The idea of having this post is good !!  Motivate ppl to post their pet !!
多謝你的讚賞....因為平時去吹水區真係要揾話題講...而我最鈡意嘅話題就係大牛..... 所以我想喺到同大家分享我哋的生活有趣事.... 以後我都會喺到同大家傾的.... 多謝你的支持呀