返回列表 回復 發帖

『寵物交流區意見收集箱』

歡迎大家發表對『寵物交流區』嘅任何意建

如未來嘅發展動向  舉辦什麼活動等

每位留下寶貴意建的會員將獲得10積分以示獎勵

每位留下寶貴意建而被接納及採用的,獲得30積分TVB以示感謝

請大家湧躍發表^^

本貼暫時加精華來吸引全論壇的朋友們發表意見!!意見收集結束後將會解除精華!!
✔ ✘吊詭..
i think u did a great job, but i think u can try to add more diff forum for diff animal. like...cat, dog, small animals...etc.
  hope u get wht i'm talking about, cuz i dun reli knw how to explain><''

版主已閱
xtina_disney  2008-5-20 01:15 PM TVB 1000 元  積分轉出  

~嘉~字

回復 #2 xtina_disney 的帖子

請問你意思係咪“為不同的竉物開設不同的子版”?  
✔ ✘吊詭..
thank...........

評分次數

• ~嘉~

我之前都有同鬼鬼題及過寵物貼圖區好靜冇セ新意咁.......其實我好鈡意D人POST相上貼圖區鬥得意有趣.....因為佢哋有時一刻嘅表情另人笑死架......我都希望參加者全部都係影或拍自已的寵物啦.
如果係轉貼就冇意思嘞......希望快D有得睇參加作品啦......:014:

版主已閱
IMO  2008-5-20 02:52 PM TVB 1000 元  積分轉出   

~嘉~字

我係小惡霸!!!!!!!!
我又見過狗仔髮型比賽.....真係笑爆咀....主人又可以喺屋企幫佢打扮完POST上貼圖區鬥笑爆
我係小惡霸!!!!!!!!

回復 #5 IMO 的帖子

你的提議唔錯

可以同鬼鬼版主商量一下
✔ ✘吊詭..
如果有個(寵物好推介),唔知有冇人鍾意呢?
好似係大家自己既寵物用過邊隻用品效果好,
食過邊隻糧或者小食係有益有幫助!
主人認為可以推介一下既,大家分享或吸收其他意見嘛!
(因為有時你問寵物店,佢想做生意咁實話好架!)

版主已閱
魔鬼20  2008-5-20 11:46 PM TVB 10000 元  積分轉出   

~嘉~字

回復 #8 魔鬼20 的帖子

寵物推介區已開^^
✔ ✘吊詭..
不如開一個子版
給版友介紹自己的寵物
說一下自己和寵物的故事
例如:因何開始養寵物,和寵物的特殊經歷等,朋友和他的寵物故事

版主已閱
yesxxx  2008-5-21 12:58 PM TVB 1000 元  積分轉出

~嘉~字

回復 #10 yesxxx 的帖子

嗯..你的提議好好  

不過 寵物交流區  剛開版冇耐         

尚係新版        

等遲d人流比較多嘅時候一定會考慮開子版

謝謝你的意見^^
✔ ✘吊詭..

回復 #9 ~嘉~ 的帖子

thank you!

回復 #3 ~嘉~ 的帖子

yes...^^

寵物照片大賞

我地會唔會攪個寵物照片大賞, 並投票樣子最可愛等選舉??

會員點睇?? 支唔支持呀???

版主已閱
cat2  2008-6-27 04:07 PM TVB 1000 元  積分轉出   
cat2  2008-8-4 10:40 PM TVB 10000 元  積分轉出  
~嘉~字

唔好意思,呢排比較忙,e+先回你地

有關xtina_disney 開設不同的子版的建議

因為本版流量還不是太多,短期內應該唔會實施

不過都謝謝你意見先^^
✔ ✘吊詭..