返回列表 回復 發帖
小強代武當派紅包好
chan200308 發表於 2016-8-30 11:00 AM

支持陳SIR
mnb1123 發表於 30/8/2016 12:14 PM

襯掌門唔系樹就派紅包慶祝

咁係唔好喞

不如過兩日慶祝掌門回歸嗰一刻開始每個有到訪武當唧就派紅包啦期限24小時,過咗就冇
(喞係掌門係武當上第一帖開始到24小時內每位到訪)
lckiong 發表於 30/8/2016 01:15 PM
報到報名2/9/2016 10:29am 開始
chan200308
lhy92725
timmaxsingmnb1123
free2penny
blacker14tt
gracechanstuartob51330
BeiDouChef
認真睇真啲真係又真係
J神念到個咁好喞散財靚橋呀
lckiong 發表於 2016-9-2 11:37 AM

J神一向都视钱财如粪土架啦
lhy92725 發表於 2/9/2016 01:22 PM
我都想搵條好橋嚟散下啲$$$
認真睇真啲真係又真係
小強代武當派紅包好
chan200308 發表於 2016-8-30 11:00 AM

支持陳SIR
mnb1123 發表於 30/8/2016 12:14 PM

襯掌門唔系樹就派紅包慶祝

咁係唔好喞

不如過兩日慶祝掌門回歸嗰一刻開始每個有到訪武當唧就派紅包啦期限24小時,過咗就冇
(喞係掌門係武當上第一帖開始到24小時內每位到訪)
lckiong 發表於 30/8/2016 01:15 PM
報到報名2/9/2016 10:29am 開始
chan200308
lhy92725
timmaxsingmnb1123
free2penny
blacker14tt
gracechanstuart
ob51330
BeiDouChef

當日9人係掌門入嚟24小時內到訪

派獎勵入下:
chan200308 - 100,000,000
lhy92725 - 90,000,000
timmaxsing - 80,000,000
mnb1123 - 70,000,000
free2penny - 60,000,000
blacker14tt - 50,000,000
gracechanstuart - 40,000,000
ob51330 - 30,000,000
BeiDouChef - 20,000,000

J神$$$滿缸要等有漏啲有位先可以轉賬

BeiDouChef4 秒前TVB 20000000 元積分轉出
ob5133042 秒前TVB 30000000 元積分轉出
gracechanstuart1 分鐘前TVB 40000000 元積分轉出
blacker14tt1 分鐘前TVB 50000000 元積分轉出
free2penny2 分鐘前TVB 60000000 元積分轉出
mnb11232 分鐘前TVB 70000000 元積分轉出
lhy927259 分鐘前TVB 90000000 元積分轉出
chan20030810 分鐘前TVB 100000000 元積分轉出
認真睇真啲真係又真係
掌門話見唔到水晶所以要閉關咯
lhy92725 發表於 3/9/2016 09:09 PM
猫高招
認真睇真啲真係又真係