返回列表 回復 發帖

武當派新年遊戲 [羊年賀歲金幣]

今次在派奬金前先鳴謝以下幾位好友:

貓貓, 啊月和J神兄!

多謝佢地贊助今期遊戲!

在派發今次奬金中途, 本掌門心急, 提取利息時一時大意按錯制, 辛苦存咗幾個月既14億利息全部冇晒. 好在人間有義, 感謝貓貓除咗之前贊助既之外, 再義助本掌門12億, 令我可以順利派發今次奬金! 本掌門衷心感謝!

今次所有得奬既朋友不必多謝本掌門, 我一分錢都冇出過, 全部係以上三位贊助, 請將謝意送給三位吧!

這次遊戲共有35人參與. 共派出超過25億奬金.

以下是派奬記錄. 如有錯漏, 請告知本掌門, 我一定會補上.

[td]

時間支出收入操作
happy72102221 秒前TVB 85000000 元
積分轉出
ob5133057 秒前TVB 75000000 元
積分轉出
loongwu1 分鐘前TVB 45000000 元
積分轉出
han20132 分鐘前TVB 100000000 元
積分轉出
Pedestrian_A2 分鐘前TVB 85000000 元
積分轉出
chi54haw3 分鐘前TVB 85000000 元
積分轉出
min-tim3 分鐘前TVB 85000000 元
積分轉出
hkdog19974 分鐘前TVB 50000000 元
積分轉出
gracechanstuart4 分鐘前TVB 65000000 元積分轉出
hungyu半小時前TVB 75000000 元
積分轉出
mecaca半小時前TVB 90000000 元
積分轉出
黑川半小時前TVB 45000000 元
積分轉出
金石良半小時前TVB 90000000 元
積分轉出
jerez.sherry123半小時前TVB 45000000 元
積分轉出
蔡培煜半小時前TVB 75000000 元
積分轉出
simta半小時前TVB 60000000 元
積分轉出
SweetLemon3 小時前TVB 90000000 元
積分轉出
mintone3 小時前TVB 65000000 元
積分轉出
nikon-d70003 小時前TVB 40000000 元
積分轉出
巧開來3 小時前TVB 85000000 元
積分轉出
HENRY_1683 小時前TVB 85000000 元
積分轉出
ccw-james3 小時前TVB 100000000 元
積分轉出
老影迷3 小時前TVB 5700000 元
積分轉出
Andy.y3 小時前TVB 85000000 元
積分轉出
chowold23 小時前TVB 100000000 元
積分轉出
CC5173 小時前TVB 4000000 元
積分轉出
craig1683 小時前TVB 65000000 元
積分轉出
fls1253 小時前TVB 90000000 元
積分轉出
o0月4 小時前TVB 85000000 元
積分轉出
mycheung.84 小時前TVB 75000000 元
積分轉出
lhy927254 小時前TVB 100000000 元
積分轉出
tomlin8204 小時前TVB 75000000 元
積分轉出
lckiong4 小時前TVB 80000000 元
積分轉出
chan2003084 小時前TVB 75000000 元
積分轉出
BeiDouChef4 小時前TVB 100000000 元
積分轉出

多謝各位支持和體諒! 再次多謝貓貓, J神兄和啊月!
多谢掌门,猫猫,J神,啊月新年游戏奖金!

貓貓, 啊月和J神兄!

多謝佢地贊助今期遊戲!

在派發今次奬金中途, 本掌門心急, 提取利息時一時大意按錯制, 辛苦存咗幾個月既14億利息全部冇晒 ...
pknoface 發表於 2015-2-21 02:23 PM
Thank you 粗心大意掌門獎金!
Thank you 貓貓, 月和J神 拔$相助!
小籠包邊好食架,梗系原只蝦餃啦
lhy92725 發表於 2015-2-21 12:45 PM
外賣邊好食架在餐廳吃最好!
頭先就係一時手快按咗"手工清算"咁就冇晒14億利息啦. 以后要特別小心啊. 這是我第二次中招了.
公仔箱應該提示用戶, 如果利息加存款等於或多於最高存款上限時, 要提示用戶是否要繼續存款, 或不允許提取利息. 否則用戶 ...
pknoface 發表於 2015-2-21 01:30 PM
所以我每隔十天提款存款不會到最高金額
外賣邊好食架在餐廳吃最好!
Pedestrian_A 發表於 2015-2-21 04:00 PM
外賣系比D懶床未起身嘅人食,味道略差都無計啦
條骨都無佐lu
外賣系比D懶床未起身嘅人食,味道略差都無計啦
lhy92725 發表於 2015-2-21 04:18 PM
外賣盒內會出水影響食物味道
多谢春节利是。
按咗"手工清算"利息全部冇晒.------这样操作会没利息? 好多次都是这样操作,有利息啊

評分次數

• pknoface

KEN兄初三好,多謝豐厚的羊年金幣遊戲獎金,和春節大利是!
告老還鄉!
KEN兄這情況我也試過,當時真的很心痛啊!
多謝貓姐姐,月妹妹,J神仗義贊助!
告老還鄉!
多谢春节利是。
按咗"手工清算"利息全部冇晒.------这样操作会没利息? 好多次都是这样操作,有利息啊
mecaca 發表於 2015-2-21 05:09 PM
那是因為你的存款未到上限
條骨都無佐lu
多谢掌門春节利是。
利息全部冇晒. 我試得多了.
多謝掌門舉辦活動
多謝贊助人貓貓, J版大, 啊月
祝大家羊年工作順利, 財源滾滾

評分次數

• pknoface

貓貓, 啊月和J神兄!

多謝佢地贊助今期遊戲!

在派發今次奬金中途, 本掌門心急, 提取利息時一時大意按錯制, 辛苦存咗幾個月既14億利息全部冇晒 ...
pknoface 發表於 2015-2-21 02:23 PM
多謝掌門
多謝貓貓, J神兄和啊月!
型 英 帥 靚 正