返回列表 回復 發帖
恩恤金呢個詞幾號
條骨都無佐lu
恩恤金呢個詞幾號
lhy92725 發表於 2014-11-27 11:55 PM
大吉利是
局部區域潛水中...
Ken 掌門 感恩節快樂!!
再諗真 D ,其實薯仔同糯米都要煮熟至啱,中國煮法對糯米係浸過夜第日煮,擺入火雞肚,應該所有食材都要煮熟!
依家整緊啲食材.
啲糯米飯同所有食材都先煮熟晒. 因為個焗爐好少用, 先預熱15分鐘殺下菌先.
依家整緊啲食材.
啲糯米飯同所有食材都先煮熟晒. 因為個焗爐好少用, 先預熱15分鐘殺下菌先.
pknoface 發表於 2014-11-28 01:44 AM
我等緊
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
型 英 帥 靚 正
依家整緊啲食材.
pknoface 發表於 2014-11-28 01:44 AM
我就聽日至焗隻火雞,因為老公聽日放假,今日我晏少少至開始準備隻火雞同其他食材。因為我用栗子,準備栗子要好多工夫,所以預左一日做準備。仲要準備隻火雞淹過夜...祝你感恩節隻火雞焗到正正正!一家人盡享天倫!!
我等緊 2989274
chan200308 發表於 2014-11-28 01:49 AM
千其唔好瞓住啵.三粒鐘之后應該有得食. 如果成功既話.....
我就聽日至焗隻火雞,因為老公聽日放假,今日我晏少少至開始準備隻火雞同其他食材。因為我用栗子,準備栗子要好多工夫,所以預左一日做準備。仲要準備隻火雞淹過夜...祝你感恩節隻火雞焗到正正正!一家人盡享天倫!!  ...
gracechanstuart 發表於 2014-11-28 01:58 AM
多謝grace.都祝你同你老公同埋家人有個開心愉快既感恩節!

我點解冇諗到粟子呢? 應該幾正至係喎.
千其唔好瞓住啵.三粒鐘之后應該有得食. 如果成功既話.....
pknoface 發表於 2014-11-28 02:41 AM
我三粒鐘之後再入嚟, 記得切大份D俾我.
型 英 帥 靚 正
我三粒鐘之後再入嚟, 記得切大份D俾我.
chan200308 發表於 2014-11-28 02:50 AM
最大份係只火雞胸旧骨.
最大份係只火雞胸旧骨.
pknoface 發表於 2014-11-28 02:56 AM
咁............要最嫩嘅
型 英 帥 靚 正
獎門人,我E+去人地屋企吃火雞,可能好夜先返黎,吃唔到你隻火雞,留返件比我
無點研究過哦,我只知強國以前就真是什麼都沒有
lhy92725 發表於 2014-11-27 04:54 PM
5000多年前龍的傳人已懂得如何耕種和捕魚
15xx年歐洲白痴人不懂得如何耕種和捕魚需要原住民教
獎門人,我E+去人地屋企吃火雞,可能好夜先返黎,吃唔到你隻火雞,留返件比我
Anonymous 發表於 2014-11-28 03:20 AM
周哥哥, 如果好食得滯可能冇得剩都唔定架. 你玩得開心啲啦. 如果你朋友嗰度唔夠食, 話比我知, 等我送啲過比啦.
依家整緊啲食材.
為防止您的家人今晚沒什麼可吃請去超市買準備好的
Turkey Stuffing