返回列表 回復 發帖
本掌門出世個時冇含住條金鎖匙, 依家係樣樣都要識啲皮毛. 種花, 種菜, 養魚. 冇餸嗰時可以起個魚缸度捉條出黎清蒸又得, 煎又得, 紅燒都可以. 好方便架. ...
pknoface 發表於 2015-7-26 11:16 PM
掌門好叻啊    種花,種菜同養魚都係要打理既事黎

掌門既魚缸好大? 你要養條大魚先可以捉條出黎。。。。。食。。。。
我吾信你養的魚會羅黎食
lhy92725 發表於 2015-7-26 11:20 PM
我講食遮. 我養既係美人魚, 又點會攞黎食喎.
係啊. 所以好唔得閑架.
pknoface 發表於 2015-7-26 11:18 PM
要換水。。。
你睇, 我依家仲吹緊水, 都未去做其他野.
pknoface 發表於 2015-7-26 11:19 PM
掌門要同我地吹下水先得嫁
掌門好叻啊    種花,種菜同養魚都係要打理既事黎

掌門既魚缸好大? 你要養條大魚先可以捉條出黎。。。。。食。。。。
satoshi23 發表於 2015-7-26 11:22 PM
我個缸唔係咁大遮. 得90加侖. 我個啲係養黎養去都咁年輕既美人魚.
要換水。。。
satoshi23 發表於 2015-7-26 11:24 PM
耐不耐要換少少水架. 我有種草落去, 所以啲水冇異味, 唔使換得咁密.
我要訓覺啦
條骨都無佐lu
掌門要同我地吹下水先得嫁
satoshi23 發表於 2015-7-26 11:25 PM
日日都有吹架啦. 吹水係正職黎架嘛.
我要訓覺啦
lhy92725 發表於 2015-7-26 11:28 PM
貓貓晚安咯.
我個缸唔係咁大遮. 得90加侖. 我個啲係養黎養去都咁年輕既美人魚.
pknoface 發表於 2015-7-26 11:25 PM
美人魚。。。唔可以拿黎食啦
耐不耐要換少少水架. 我有種草落去, 所以啲水冇異味, 唔使換得咁密.
pknoface 發表於 2015-7-26 11:27 PM
但唔知點解冇換到大約幾日 D 水開始 dirty
日日都有吹架啦. 吹水係正職黎架嘛.
pknoface 發表於 2015-7-26 11:28 PM
唔見你吹水啊,
見到你吹水但你冇同我吹水啊。。。
唉.......
本掌門想入魔都咁難. 啲前輩話學壞易, 學好難. 呢句上古流傳至今既話今日可能要改寫咯.
所以武當派係名門正派, 想做邪派都做唔到.

以下係今次遊戲派奬詳情. 恭喜得奬既朋友, 未能得奬者不用灰 ...
pknoface 發表於 2015-7-26 11:09 PM
掌門晚安
小弟我好像有挑中一個號碼喔(第2次:No.17)
煩請掌門確認   
謝謝!!
但唔知點解冇換到大約幾日 D 水開始 dirty
satoshi23 發表於 2015-7-26 11:33 PM
妳都有養魚架?
唔見你吹水啊, 可能有時時間唔岩
有時見到你吹水但你冇同我吹水啊。。。
satoshi23 發表於 2015-7-26 11:36 PM
我啲時可能唔係咁啱啦. 我係得少少時上黎吹下咋.