返回列表 回復 發帖
历史上最无信用的总统
大啦叭 發表於 2019-8-20 08:34 PM
有边个政客系讲信用嘅?
信用系拿来碌嘅,无话要找数架
要找果阵就变呆坏账架啦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
靓女细细个已经去佐加拿大咯
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
係整體畀人嘅概念!
講咗幾呀年靚仔無本心,唔通全部靚仔都無本心咩?

等於黃屍嘅所謂遊行就等於暴動,十幾廿次都係遊行之後就暴動,畀所有人嘅印象就係廢青遊行,就會攪事,破壞社會安寧,呢個係事實,黃屍成日屈 ...
perfectman 發表於 2019-8-21 10:38 AM
唔係個個後生仔都衰,又唔係警察無個好,但總有好、有壞,但點解係黑警同曱甴咁稱呼佢地?

真係有咁多黑警咩?日日上電視個幾個亞Sir都好無辜架,前面比人打心口,後面比人篤背脊,你估佢地會唔會在心中都鬧D死黑警,搞咁多蘇州屎比佢執?

其實都唔應該呢幾個亞Sir日日出來受靶,點解高官唔出來拆局,要警察日日出來做Show?公道自在人心!
外星貓E生
咁你都知?八卦貓!
perfectman 發表於 2019-8-21 10:52 AM
我地系度认识佐好耐,吹多几次水就知道架啦
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
改花名呢啲係人類有文明就已經存在嘅嘢,幾千年歷史嘅事,我相信無咩人可以答到你!
點解八婆,肥仔,都一定係「死」?
perfectman 發表於 2019-8-21 11:01 AM
就算唔係八婆,肥仔都一定要死

不過第二世會唔會做曱甴就唔知
外星貓E生
簽名被屏蔽
當有一堆,係一堆曱甴日日攪事,攪完事之後要你交待,一次,兩次,三次,沒完沒了!調轉你係啲官,你會理佢?
曱甴係似住自己戴口罩就隱身啫,以為犯法無人知,點知畀警察放蛇捉晒!
曱甴話警察好放蛇喎,你唔做犯 ...
perfectman 發表於 2019-8-21 11:14 AM
咪獨立調查囉,真係有黑金或者外國資金就更加要查,有二百幾萬人反,但係仲有五百幾萬人想知真相唔查咪比藉口人日日嘈囉。
外星貓E生
我寻日用化学武器对付佐一个小强
條骨都無佐lu
我寻日用化学武器对付佐一个小强
lhy92725 發表於 2019-8-21 11:23 AM
其實用火酒噴最好
外星貓E生
用火机啊?我唔敢凑甘埋对住果只野啊
不过我都听闻用洗洁精都得,不过未试过
條骨都無佐lu
用火机啊?我唔敢凑甘埋对住果只野啊
不过我都听闻用洗洁精都得,不过未试过
lhy92725 發表於 2019-8-21 11:41 AM
消毒火酒,唔係火機

火機燒著佢週圍走你就大煱了。
外星貓E生