返回列表 回復 發帖

回應 1739jay 第 9468 篇文章

yes.... u are right....agree
如果我退隱,會將所有寵物幣分給大家裝備就留給家族,或者留給經常幫忙的成員

我的裝備也有不小
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-10-5 06:15 AM 發表
如果我退隱,會將所有寵物幣分給大家441623裝備就留給家族,或者留給經常幫忙的成員

我的裝備也有不小
"大家"...include me

原帖由 bubu1109 於 2008-10-5 06:15 AM 發表
如果我退隱,會將所有寵物幣分給大家441623裝備就留給家族,或者留給經常幫忙的成員

我的裝備也有不小
有钱有装备,没有动力=nothing

回應 bubu1109 第 9470 篇文章

>.< miss you
原帖由 blueocean 於 2008-10-5 06:16 AM 發表

"大家"...include me
你是最特別的,所有裝備,寵物幣,物品一樣都冇你份
原帖由 ndctim 於 2008-10-5 06:17 AM 發表
>.< miss you
我都冇話唔再上離,重咩要掛住我

回應 bubu1109 第 9475 篇文章

u said u will leave this family........>.<u made me feel bad..
bubu1109
退隱前可以告訴我們嗎??
bubu,我想要紅石500同200000$
大家,我打怪汁到喜糖,用唔用好???
原帖由 ken527 於 2008-10-5 09:13 AM 發表
大家,我打怪汁到喜糖,用唔用好???
紅寶石ken527500送禮2008-10-05 09:38:13
寵物幣ken527200000送禮2008-10-05 09:37:18

here u go..
i suggest u sell it..
原帖由 doctor.n 於 2008-10-5 08:16 AM 發表
bubu1109
退隱前可以告訴我們嗎??
各位成員可以放心,我一定會在這帖通知大家
,大家好,可唔可以比10張3倍卡我???
原帖由 bubu1109 於 2008-10-5 09:41 AM 發表

各位成員可以放心,我一定會在這帖通知大家
u still here... i thought u leave already... no sleep??