返回列表 回復 發帖
既然各有所好, 就唔好話唔好睇啦
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 06:38 PM
咁我係覺得唔好睇呀嘛,咁我覺得唔好睇,咪話唔好睇囉,我又無話唔俾妳睇,妳鐘意睇,覺得好睇,咁妳咪睇囉,無問題架,
咁妳唔俾我話覺得唔好睇,咁妳有問題囉。
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
出發
Goodbye class and 主任
出發
Goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-1-14 07:45 PM
我又回來了 miss 玩開針d
鵝毛? 乜唔係鴻毛o架咩
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 05:42 PM
屎先至輕於鴻毛果噃 重於泰山...
咁你俾個電話號碼我先啦
話時話我又真係幾耐無打過機機啦波
寇仲~ 發表於 2010-1-14 06:08 PM
maybe 或者可能遲d 啦 我都好耐冇打街機lu, 以前都幾鍾意打, 可能而家d 機太新, 唔識打lu
同Miss梗係傾心事啦
寇仲~ 發表於 2010-1-14 06:10 PM
精彩文章, +100分, 因為有 Fian傾心事
可惜miss同機機冇msn啦, 如果唔係就可以多個途徑傾偈, msn可以傾密偈嘛, 呢度傾大棚嘢圍威喂
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 06:10 PM
冇msn 呀 ...以前都有 ICQ, 但都冇用好耐, 又冇咩時間玩
咁早開飯既 加多雙筷得嗎
寇仲~ 發表於 2010-1-14 06:12 PM
好呀, 過嚟食餐家常小便飯啦
加多雙tim吖唔該! 擺多個位......不過真係好早喎...連無線新聞都未做就開飯...俾著係我呀...未到五味人生做完就肯定見餓
早食早肚餓, 夜啲食襟飽啲, 可以捱成晚 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 06:15 PM
飄飄要食大便飯 or小便飯呀 .... 頭先出左街食, 啱啱先返
洗衣機喎...自己點裝呀?
咁係咪預約呢段時間送嚟呀, 正常早段時間你應該仲返緊工喎, 要撲返嚟好趕啫
*柳飄飄* 發表於 2010-1-14 06:27 PM
姣鬆啲耍喉耍得好到家架 呢d 濕濕碎喇
送貨放低就走啦,咁淨係裝二條水喉姐,我唔會返轉裝既
寇仲~ 發表於 2010-1-14 06:35 PM
返轉嚟裝 ....令我諗左d 嘢, 笑Q死我... 姣鬆啲今次魅力+至無限
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
姣鬆啲耍喉耍得好到家架 呢d 濕濕碎喇
小飛機 發表於 2010-1-14 08:23 PM
你仲勁啦姣鬆,舞到條喉發發聲唷唷唷
返轉嚟裝 ....令我諗左d 嘢, 笑Q死我874342... 姣鬆啲今次魅力+至無限
小飛機 發表於 2010-1-14 08:28 PM
你諗到我諗到果野啦
魅力一樣囉滿分
  我覺覺豬啦~goodnite 姣鬆and all
你仲勁啦姣鬆,舞到條喉發發聲874343唷唷唷
寇仲~ 發表於 2010-1-14 08:33 PM
姣鬆啲, 我有新嘢玩, 鞭鞭都有力

呢家嘢好反唔好反