返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-10-5 06:03 AM 發表
各位我食完早餐啦....真的要sleep啦....大家881
食完早餐就走
bubu is kidding??? no>.< miss u~~
原帖由 ice.key 於 2008-10-5 06:05 AM 發表

快有24小時沒sleep啦...快死了..
我也差不多要冬眠了,訓醒番離呀
原帖由 bubu1109 於 2008-10-5 06:03 AM 發表

遲一點沒太多時間理家族,所以都係交出幫主之位,這樣對成員會比較好

而且做幫主好麻煩,都係早D撤退好441618
你继续做帮主,有很多人会帮你的,你怎能抛弃我们。
都是因为你,我们才会加入,你怎么舍得抛弃我们
原帖由 ndctim 於 2008-10-5 06:06 AM 發表
bubu is kidding??? no>.< miss u~~
我似講笑咩 等寵物版本升級之後一點時間,我就會退隱
原帖由 bubu1109 於 2008-10-5 06:03 AM 發表

遲一點沒太多時間理家族,所以都係交出幫主之位,這樣對成員會比較好

this is the best news I heard so far
"someone" is leaving

原帖由 1739jay 於 2008-10-5 06:07 AM 發表

你继续做帮主,有很多人会帮你的,你怎能抛弃我们。
都是因为你,我们才会加入,你怎么舍得抛弃我们
退隱之前,我會令到大家不需要我幫忙
i think when bubu leave.... many people leave lo...
原帖由 blueocean 於 2008-10-5 06:09 AM 發表

this is the best news I heard so far
"someone" is leaving
退隱之前,我要攞晒你D錢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 bubu1109 於 2008-10-4 02:03 PM 發表

\
你唔做幫主就對成員遭成內憂外患~內分比失調啊~if you want to quit then i will quit too...go to hide now~if i quit i can back to no family position very free lol~~
原帖由 bubu1109 於 2008-10-5 06:11 AM 發表

退隱之前,我要攞晒你D錢441622
I don't know what you are saying
I don't understand chinese

原帖由 bubu1109 於 2008-10-5 06:10 AM 發表

退隱之前,我會令到大家不需要我幫忙
不一样的,你不在,感觉就不同了
没有动力,(low bat)