返回列表 回復 發帖
Ken 掌門 早晨!!!
Ken 掌門 旅途愉快!!!
大陸掌門 早晨!!!
大陸 Ken 掌門 中午下午好!!!

大陸 Ken 掌門 早晨!!!

大陸 Ken 掌門 中午下午好!!!

掌门唔通仲系大陆?
lhy92725 發表於 2016-7-15 10:30 AM

呢兩日應該返囉!!!

各位老友記大家好. 啱啱落咗機返到屋企冇耐第一時間黎同大家報個平安先.
pknoface 發表於 2016-7-17 08:02 PM

Ken 掌門 晚上好!!!

好野!! 掌門返嚟啦!!!

Ken 掌門 凌晨好+早晨!!!

呢兩日未得閒嚟探你,原來係返鄉下,D細路一定覺得好新鮮囉!!!

Grace 順便又嚟賣廣告啦!!!

星馬新聞區】暨【貿發局】

巨頭 生日大慶典!!

詢眾要求...

7月21-31日

【魚蝦蟹】再次舉行!!

舉行地點:^^閑談時事新聞^^帖內

舉行時間:論壇時間,7月21日0:00至7月31日23:59分

請參考以下連結,參加【魚蝦蟹】遊戲!!

魚蝦蟹介紹、玩法及規則

另外,請留意,在7月24-31日,到星馬新聞區版塊(即係大廳),生日Party 祝賀帖】,

祝賀並收利是!!

Grace晚上好. 啲細路一啲都唔覺得新鮮, 仲話以後都唔想返添,因為鄉下太多蚊和烏蠅, 佢地都怕怕. 好在我地住起城鎮, 比農村好. 但都成日嘈住返紐約. ...
pknoface 發表於 2016-7-21 10:30 AM

真係唔怪得佢地,係人都唔鐘意生活環境差,不過至少俾佢地知道,佢地比好好多人幸福囉!!!

多謝Grace提醒! 到時一定去支持!
pknoface 發表於 2016-7-21 10:31 AM

多謝 支持!!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!各位有興趣就嚟睇睇啦!!

【星馬新聞區】暨【貿發局】兩巨頭 C兄、財大

生日大慶典!!

舉行日期: 論壇時間 7月24日0:00時-7月31日11:59分
舉行地點:
【星馬新聞區】暨【貿發局】兩巨頭C兄、財大 生日大慶典!!帖內。

參加辦法: 在該帖內發表祝賀 C兄 及 財大 圖文生日祝賀詞。

活動獎勵: 活動期間前來祝賀者均會得大利是一封,每天均近來祝賀者,另有獎勵!!

(若C兄、財大有寶貴時間,就請選最佳祝賀帖三個,另發獎勵)

歡迎新知舊友參加!!