返回列表 回復 發帖
正常嘅夜生活吾多遮
燈紅酒綠果D應該系無人帶你地去甘解
京城點會無夜生活,系睇你又無足夠錢遮
lhy92725 發表於 2015-8-17 05:59 PM
你有冇去過北京架我住係最出名嘅王府井度啊,夜晚十點d鋪頭關嗮架去夜店就要去什刹海,依幾日,日日封路排練70周年你知架啦德士唔係入唔到黎就拒載。
我冇錢有咩所謂,吃住洗費全部HP嘅,包括去夜店飲。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
唔係唔興夜生活,係你冇¥¥¥去過北京夜生活
lckiong 發表於 2015-8-17 06:21 PM
絕對係唔興夜生活,導遊都係咁話,夜生活多就上海
天子腳下應該不太敢有夜生活吧
chenwenwu 發表於 2015-8-17 07:20 PM
文武兄果然厲害導遊也是這樣告訴我,說、京城以前大部份是做官的人住的地方,所以都不太有夜生活。
還是那句,喜歡夜生活就要去上海
大家早午晚
北京人唔興夜生活?

你一定無去北京嘅蘭桂坊"三里屯"啦
perfectman 發表於 2015-8-17 10:15 PM
酒吧街?我知什剎海有個酒吧街,係咪果度?
可能最近搞70年閱兵,所以唔可以再歌舞昇平了
lhy92725 發表於 2015-8-17 10:29 PM
應該係呱
http://www.tvboxnow.com/uc_server/data/avatar/001/76/54/08_avatar_middle.jpg...kk bro!
金石良 發表於 2015-8-17 10:53 PM
言兄
我好快1千帖喇
金石良 發表於 2015-8-17 10:55 PM
好快即係未到啦
你很容易滿足
Pedestrian_A 發表於 2015-8-18 05:06 AM
此話何解?
歡迎KK平安返黎有冇于信啊
mnb1123 發表於 2015-8-18 06:50 AM
多謝1123手信依d咁寡嘅嘢,緊係冇啦
你未夠官既級數,所以冇得去官級夜生活
lckiong 發表於 2015-8-18 09:33 AM
就係做官先唔可以夜生活,聽朝要上早朝
KK吾使抖返兩日先開工啊?
京城比你嘅感覺如何啊
lhy92725 發表於 2015-8-18 11:41 AM
基本上都幾好,就係人比較冇禮貌
大多數人假期後會說我我在度假地方應該這樣做, 去哪裡你沒有投訴
Pedestrian_A 發表於 2015-8-18 02:39 PM
全部安排靓靓,仲可以去边度不如你講下北京必去嘅景點我係冇去到嘅
有無食超級貴的北京烤鴨同習大大幫襯過得慶豐包子呀?
lhy92725 發表於 2015-8-18 05:57 PM
北京烤鴨係什剎海嘅全聚德吃,有埋表演睇添慶豐包子就冇,未聽過添黎北京唔係吃北京烤鴨嘅咩周圍都賣包裝嘅北京鴨
行走江湖多年,點都會涉足下啲煙花之地嘅,
啲老細話要去,唔通扮清高唔去咩?
perfectman 發表於 2015-8-18 07:42 PM
一d性格都冇