返回列表 回復 發帖
western digital ok, seagate幸好14天退款...三台電腦無法recognize
Pedestrian_A 發表於 2015-8-8 04:49 AM
其實我都唔係好鐘意seagate,我自己本身都壞個一只,不過係市場的確係得佢同WD比較出名同多人用。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
0IHwFcfxX88

weekend睇下啲清涼野調劑下先啦
perfectman 發表於 2015-8-8 03:44 PM
懷疑係人妖。快d過黎俾我驗身

馬幣就黎邊廁紙架啦1蚊馬幣換1.5人民幣本來打算帶2000人民幣去。
依架帶1500好啦
大馬嘅政治,連外國人都認唔住大罵
強國的政治一早被罵,只不過我地睇唔到而已
lhy92725 發表於 2015-8-9 01:28 PM
都係個句,強國點衰都係經濟大國,大馬乜春都冇
係驗都俾我驗先啦,排隊啦!
perfectman 發表於 2015-8-9 02:09 PM
我講先你先要排隊
啲人成日話韓妹整容,但係俾你哋揀:
1)原裝,但係唔靚兼無身材
2)整容,但係靚兼有身材
你哋會點揀?
唔好話咩原裝,但係靚兼有身材呀
面對現實啦 ...
perfectman 發表於 2015-8-9 02:16 PM
俾我嘅話就樣貌普通,身材好就得啦
賣身
Pedestrian_A 發表於 2015-8-9 02:33 PM
賣緊,但係冇客。
样貌普通代表丑
咁每個人對樣貌都有自己嘅一套準則嘅,
你係咁睇

我就係咁睇
perfectman 發表於 2015-8-9 05:38 PM
咪係囉,所以唔使下下蒙人地块脸嘅。係人地眼中,你可能就係被蒙脸個果
經濟大國,假象黎嘅遮
lhy92725 發表於 2015-8-9 06:16 PM
大馬連依個假象都冇貪污大國,洗黑錢大國就肯定啦
後日先飛啦
马航MH370客机自去年3月8日失联后,澳洲与马来西亚当局一直在努力搜寻客机,但澳洲当局今天却点名炮轰说,尽管机上大部分乘客来自中国,但中国当局在搜寻行动中却鲜有出力。

据报道,MH370客机上共有227名乘客,其中153人为中国人,38人是马来西亚人,6名就来自澳洲。而整个MH370海底搜索任务的开支高达7200万镑(约马币4亿3802万令吉),其中大部份均由澳洲承担,而我国马来西亚则出资2000万至3000万镑(约马币1亿2167万至1亿8251万令吉),中国却拒绝提供任何支援。
马航MH370客机自去年3月8日失联后,澳洲与马来西亚当局一直在努力搜寻客机,但澳洲当局今天却点名炮轰说,尽管机上大部分乘客来自中国,但中国当局在搜寻行动中却鲜有出力。

据报道,MH370客机上共有227名乘客,其中153人为中国人,38人是马来西亚人,6名就来自澳洲。而整个MH370海底搜索任务的开支高达7200万镑(约马币4亿3802万令吉),其中大部份均由澳洲承担,而我国马来西亚则出资2000万至3000万镑(约马币1亿2167万至1亿8251万令吉),中国却拒绝提供任何支援。

【图片来源:网络】

澳洲交通部长特拉斯(Warren Truss)表示,他们曾要求中国与马来西亚及澳洲平分搜索成本,但中国仍然拒绝出资,因此狠批中方不负责任。

“中国没有为海底搜索提供任何资源或设备。”

新闻出处:http://hk.apple.nextmedia.com/re ... l/20150810/54070244

當初話一定會俾家屬一個真相,網上死猛彈大馬嘅不是。點知.......
大家早午晚
1500人仔不夠滿足女朋友
Pedestrian_A 發表於 2015-8-11 05:04 AM
自己一個