返回列表 回復 發帖
我想請教你如果到了29號唔升級比較好嗎!
free2penny 發表於 2015-7-26 05:32 PM
唔好upgrade住先啦,你d軟件依然係舊版本,驚新OS唔支持。
等我用咗先,先答你好唔好用,通常我嘅答案都係“一樣咁用
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
大家早午晚
KK答佐等於無答哦
lhy92725 發表於 2015-7-26 09:44 PM
咁都算冇答
唔該 KK
satoshi23 發表於 2015-7-26 09:31 PM
唔使客氣
探險家kk, 我們一起用 win10
Pedestrian_A 發表於 2015-7-27 05:43 AM
我一定會用嘅,工作需要唔輪到我say no所以話我嘅答案一定係一樣咁用
同ios原理一樣嗻,當新ios出黎果陣,全部果粉咪一樣死彈唔好用,當所有軟件唔在support舊ios果陣,全部咪被逼死死下去換
大家早午晚
在「束」中找到「柬」

束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束 ...
lckiong 發表於 2015-7-28 04:27 PM
束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束 柬 束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束束

我讲你一定唔信,FB流傳咁多依d嘢,全部唔洗30秒俾我搵出黎,其實我都唔知有乜咁好玩
依個唔係化妝,係喬裝
貓貓,依架北京天氣依然係夏天係咪啊?
大家早午晚
8月中
大家早午晚
緊係未啦,都未有新機出現。
佢d係升級,我係等新機到,原裝win10
在線升級都是原裝的吧
lhy92725 發表於 2015-7-30 03:01 PM
可能發生你用緊嘅硬件同win10有衝突