返回列表 回復 發帖
樓梯
Pedestrian_A 發表於 2015-7-19 03:02 PM
整電梯
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
PETA=People Eating Tasty Animals
我看不出有什麼問題, 農場動物出生是等死
Pedestrian_A 發表於 2015-7-19 03:19 PM
為咗吃冇問題問題係唔為吃
沒有贏彩票
Pedestrian_A 發表於 2015-7-19 03:35 PM
去科威特打工

靚仔嘛?
perfectman 發表於 2015-7-19 05:02 PM
女人黎嘅wor
好明顯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家早午晚
果邊好搵啊?
lhy92725 發表於 2015-7-19 06:04 PM
果邊一蚊等於人們幣20蚊
你咁都睇到?厲害!
perfectman 發表於 2015-7-19 06:29 PM
好難睇唔到
好似貓貓講,選擇性執法個條例只會對某些人有用
lckiong 發表於 2015-7-20 12:46 PM
boleh land,apa pun boleh
乜唔係搵飯食咩
大家早午晚
我一年先洗兩次車,原因點洗都係骯髒。屋企嘅停車位係樹下,今日係到乾乾淨淨,聽朝一樣幾tuk鳥屎
懶骨頭
chan200308 發表於 2015-7-21 11:51 AM
省返d錢做其他嘢好過好似攞錢黎掟海咁
省返d錢帶落棺材咩
Anonymous 發表於 2015-7-21 11:55 AM
唔帶落棺材,可以做其他嘢
泊戶外唔用車冚?
perfectman 發表於 2015-7-21 03:28 PM
麻烦仲要嗮咁多时间整