返回列表 回復 發帖
大家早午晚
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
無聊遊戲Part 2

由於perfectman完美俠 視錢財如糞土所以他上星期無啦啦送TVB$給我
路人甲再次認為獨樂樂不如眾樂樂, 所以再次選擇要和大家一起分享的一部分TVB$玩一個小遊戲
很簡單, 只需要猜猜 ...
Pedestrian_A 發表於 2015-7-14 09:39 AM
借我場做活動,不單只唔使租金,而且有贊助
Pedestrian_A1 秒前TVB 100000000 元
積分轉出
唔知
條友賣完廣告就冇人入黎回帖咗
今晚應該有嘅
lhy92725 發表於 2015-7-14 05:58 PM
夜晚冇時間入黎
希望今晚有人
satoshi23 發表於 2015-7-14 06:03 PM
你都唔入黎
學車車
chan200308 發表於 2015-7-14 06:04 PM
借場打廣告要俾租金
車車都冇俾
chan200308 發表於 2015-7-14 06:50 PM
車車冇打
多數有時間就會黎…
但好少見到你
satoshi23 發表於 2015-7-14 06:56 PM
今時唔同往日
有咩打 預埋我
hongkong6366 發表於 2015-7-14 07:58 PM
打老陳,任打
點解呢??
satoshi23 發表於 2015-7-14 08:18 PM
冇時間
通常話自己唔靚就一定好靚3143857
chan200308 發表於 2015-7-14 08:30 PM
個老虎仔令我諗返起個論壇
大家早午晚
我一現身就有人會追斬我
Anonymous 發表於 2015-7-15 09:28 AM
你現真身,我俾錢你洗
搵錢扔我呀
Anonymous 發表於 2015-7-15 01:09 PM
掟你唔起啊够胆现真身