返回列表 回復 發帖
佢叫做lung呀! 唔係6366呀!
free2penny 發表於 2015-7-5 08:29 PM
點知嗻個個入黎都唔介紹自己包括你
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
大家早午晚
改la!
KK詠春拳
Pedestrian_A 發表於 2015-7-6 09:21 AM
我學第二樣
試過工作前跑步但是非常累
Pedestrian_A 發表於 2015-7-6 09:22 AM
咁神奇我d朋友全部晨運完好精神嘅wor
Hello KK, 我的名字是路人甲
Pedestrian_A 發表於 2015-7-6 09:25 AM
你係路人A
大家早午晚
九九神功
Pedestrian_A 發表於 2015-7-7 04:46 AM
陰陽神雕寶鑒
又要練功又要陪老婆,又要返工,KK仲有幾多時間
lhy92725 發表於 2015-7-7 11:11 AM
盡量安排啦
甘練丹得啦,吾使練功了
lhy92725 發表於 2015-7-7 11:45 AM
練緊金丹境界
死都吾得閒咯,點盡量
lhy92725 發表於 2015-7-7 11:46 AM
有車,有樓,有女人。接落黎係要有健康嘅身體
你老人家需要補藥我仲後生,勤力d做運動就得啦
過咗40你就知........................
perfectman 發表於 2015-7-7 02:09 PM
keep住做運動,50先黎殘
運動會過度係d不自量力嘅人所謂
不能相信你為陰陽神雕寶鑒放棄詠春拳
Pedestrian_A 發表於 2015-7-7 03:39 PM
老實講我真係放棄詠春,又唔可以話放棄,練武依架嘢,係現代又要遷就時間又要遷就方便。你話我唔洗做就話嗻,要搵食架!
我都唔想放棄詠春,可惜我練個派係大馬得一個。時間唔得就冇邊啦!
唔話你知