返回列表 回復 發帖
能人所不能
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
大家早午晚,今日做工
唔使做又有钱收先叫好
KK又轉佐放假日?
lhy92725 發表於 2015-6-29 01:27 PM
你估我唔到就係啦
KK午安。
kingsleyyu 發表於 2015-6-29 01:41 PM
魚兄下午好
penny你好
唔同我打招呼啦
lckiong 發表於 2015-6-29 03:55 PM
連續同佢打招呼兩日,睇下佢係咪真係睇我唔到
首先睇你支唔支持佢先,...
如果係梁X英出事,可能唔止添。
kingsleyyu 發表於 2015-6-29 04:09 PM
我驚梁X英冇命上報紙
付錢的不會風險高嗎
大家早午晚
問黎問去都係個幾條問題你唔悶嘅咩
我每次見到對面個靚女,佢永遠都係得嗰兩句:出街牙/返嚟牙,我唔應佢嘅,又好似無禮貌,我應佢嘅,我又覺得自己的好蠢,貓貓算好㗎喇
perfectman 發表於 2015-6-30 12:40 PM
可以答佢“係啊!有興趣一起冇”
系咯,呢D系見面嘅基本禮貌
好似講早晨甘,你又話人地日日講早晨悶了哦
千其吾好甘教下一代添啊
lhy92725 發表於 2015-6-30 12:43 PM
講早晨或hi都好d啦,至少係打招呼嘅形式,你果d係問問題。
咁多新朋友,介绍下好wor
大家早午晚咁多靚人咪顯得我好丑
不知道是什麼意思?
chenwenwu 發表於 2015-7-1 02:04 PM
楼层的号码