返回列表 回復 發帖
牌子機,其實都無咩好大分別,真係有要求嘅,就自己買parts組裝啦
perfectman 發表於 2015-6-24 06:57 PM
手提電腦組裝唔到
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
最多咪可以換到ram同埋hard disk,其他嘢咪同你買果陣一樣
大家早午晚有两位新朋友
吃饱饱添啦
會話win8唔掂嘅,都係自己執著舊軟件嗻,舊軟件唔support新系統咪話新系統唔掂囉。
文武,台北最多辣妹的夜店是哪一家?
朋友要求我帶隊去玩玩
perfectman 發表於 2015-6-25 05:20 PM
全場身材辣到爆,但係個樣八兩金咁得冇
大家早午晚繼續閃
大家早午晚,近排比较忙
大家好嗎! 我來了!
free2penny 發表於 2015-6-27 12:54 PM
penny你好
kk猪籠入水呀、甘忙…
hungyu 發表於 2015-6-27 12:59 PM
忙生意就好啦,问题係忙私事。
你讲紧乜嘢
大家早午晚
老陳
KK
CC517 發表於 2015-6-28 01:25 PM
外星貓
KK週日快樂!
mnb1123 發表於 2015-6-28 02:04 PM
點解會唔記得