返回列表 回復 發帖
今日端午節,順手慶祝埋2400頁。
由2400頁開始每帖10萬。今晚11.59pm截止。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
咁都有水抽,多謝KK
CC517 發表於 2015-6-20 12:01 PM
廢up多d抽得越多
kk做了財爷

恭喜 卍 乜都傾會館☯不正常人類研究中心 卐 到2400頁
hungyu 發表於 2015-6-20 12:06 PM
多謝隨意兄
KK其實一直都系小財爺
lhy92725 發表於 2015-6-20 12:29 PM
現實世界係就好啦
2400頁派彩
金石良3 秒前TVB 100000 元
積分轉出
CC51715 秒前TVB 200000 元
積分轉出
chan20030831 秒前TVB 100000 元
積分轉出
lckiong40 秒前TVB 800000 元
積分轉出
mnb11231 分鐘前TVB 500000 元
積分轉出
巧開來1 分鐘前TVB 300000 元
積分轉出
hungyu1 分鐘前TVB 600000 元
積分轉出
pknoface2 分鐘前TVB 300000 元
積分轉出
gracechanstuart2 分鐘前TVB 800000 元
積分轉出
kingsleyyu2 分鐘前TVB 600000 元
積分轉出
chenwenwu2 分鐘前TVB 700000 元
積分轉出
perfectman3 分鐘前TVB 2100000 元
積分轉出
lhy927253 分鐘前TVB 3100000 元
積分轉出
路人A咁耐冇見去咗邊
大家早午晚

咁先證明你係有錢人,唔辛苦邊得世間財
貓貓回帖數量到達7000帖
lhy927253 秒前TVB 70000000 元
積分轉出
完美俠回帖數量到達3000帖
perfectman1 秒前TVB 30000000 元
積分轉出
KK,唔好再比我喇,我無地方洗呀!
perfectman 發表於 2015-6-23 07:01 PM
你咪攞去买分升级囉
咁可能我未夠辛苦啦,所以咁窮!
perfectman 發表於 2015-6-23 07:03 PM
你都算穷,香港好多人死得啦。
你睇我好,我睇你好遮
養住班師傅,一日最低消費都要成萬,加埋公司啲租同洗費,一個月"賺"唔到40萬就蝕㗎喇,你話我好唔好做?我都不知幾想舒舒服服做個地盤管工.
乜都唔洗理 ...
perfectman 發表於 2015-6-23 08:30 PM
咁就證明你每月都賺到40萬以上啦,依個月賺唔到,之前賺嘅都夠蓋拉。
就算賺唔到,死都係死班師傅先嗻做生意嘅,都係死員工先嘅嗻,幾時係死老細先嘅
KK原來記得嘅哦
lhy92725 發表於 2015-6-23 09:45 PM
點會唔記得啦
KK晚上好。
kingsleyyu 發表於 2015-6-23 10:08 PM
魚兄早晨
KK 早早晨!!!
gracechanstuart 發表於 2015-6-24 03:18 AM
Grace晚上好。
kk  早上好
hungyu 發表於 2015-6-24 06:25 AM
隨意兄晚上好。
KK大大早安
chenwenwu 發表於 2015-6-24 08:20 AM
文武兄早安。
KK兄早晨.
pknoface 發表於 2015-6-24 09:02 AM
Ken兄晚上好。
KK早晨!
mnb1123 發表於 2015-6-24 10:18 AM
1123晚上好。
KK早晨!
kingsleyyu 發表於 2015-6-24 10:24 AM
魚兄早晨。