返回列表 回復 發帖
大家早午晚
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
针对梁国雄也被马来西亚拒绝入境,1989年六四学运领袖之一的王丹,於今午在其粉丝专页发文表示,本月26日黄之锋被拒入境,官方理由指后者言行「危害马中关係」,这已明显是大马受到北京的压力。

王丹也说,一个主权国家,出入境决定要看另一个政府的脸色,大马堪称「史上最没有出息的政府」,更表示「马来西亚人应当为有这样的政府感到丟脸。」

大馬邊個叫你唔係伊斯蘭教
唔想得失強國係搵藉口嗻,唔想外國人灌輸大馬人正真嘅民主思想導致佢倒台就真
真係咁驚強國就唔會搶糖王嘅糖廠同埋佢嘅麵包廠啦
唔好亂講
睇少咗個好字
大家早午晚今日兒童節咩
你小學幾時過兒童節?
lckiong 發表於 2015-6-1 02:37 PM
邊記得啊
大家早午晚
馬來亞都系,自從馬國惊王之瘋發表反共言論而唔俾入境之日,馬國己歸入强國之版圖
mnb1123 發表於 2015-6-2 08:49 AM
馬國己歸入强國之版圖有d咁嘅事係就好啦可以蝦返馬來人
大家早午晚
塞車塞咗成個幾鐘,郁都唔郁,真係想想揼低部車過對面搭車走
perfectman 發表於 2015-6-3 09:52 AM
塞成個鐘好小事架啦大馬塞九個鐘都係咁塞啦
甘帶定張台打返四圈比較好哦
lhy92725 發表於 2015-6-3 11:37 AM
你揸貨車啊
塞車嘛,落車搵埋隔離左右米開得台咯
lhy92725 發表於 2015-6-3 12:03 PM
邊度搵臺櫈黎啊
大家早午晚
一嗌開枱就自然有
chan200308 發表於 2015-6-3 08:30 PM
神咩
如果大家都成日行呢條路
周圍附近是多就有得借啦
lhy92725 發表於 2015-6-3 09:33 PM
高速公路黎嘅wor
而家全民智能手機,大家裝返個麻雀嘅apps,開將私家桌,照計錢,再唔係13張,鋤大弟,鬥地主,全部都得,我上次去飲喜酒,咪就係咁玩囉
仲有個好處,可以設埋個出手時間,大家同意咗就可以,我好怕啲站長,係又諗 ...
perfectman 發表於 2015-6-4 09:22 AM
有d咁嘅apps乜嘢名,介紹你玩下