返回列表 回復 發帖
你屋企大把啦, 如果唔係你邊敢冇身外物啊將你屋企多出黎嘅身外物俾我都得架。
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
話明身外物就系無比須嘅啦
車,我可以行路,坐巴士做地鐵
房,可以租政府廉價房,死佐比返政府,生不帶來死不帶走
老婆(公),更無謂,開心一時煩惱一世的物體,唔好搞我 ...
lhy92725 發表於 2015-5-23 06:58 PM
咁就證明咗強國政府好過大馬政府多多聲啦,仲可以有屋俾你租,大馬你冇屋就訓街啦,租屋就等於供屋,如果你話訓街冇問題,我就話你犀利啦。
車可以冇我都選擇冇啦,你估供車好爽啊?環境允許先得架!你國家嘅環境可以讓你無憂無慮,唔代表我國家都可以咁嘅。
KK兄晚上好.
pknoface 發表於 2015-5-23 07:05 PM
Ken兄早晨
施主,你經已進入化境喇
perfectman 發表於 2015-5-23 07:19 PM
佢係屋企大把,父母冇俾佢負擔,所以可以講風涼話
香港嘅六合彩,話咁易就到4千萬
冇錯,親生仔不如近身錢,窮在鬧市無人問,富在深山有人尋!
mnb1123 發表於 2015-5-24 02:07 PM
講得好
大家早午晚今日有KK
吃飽等消化
大家早晨
大家早午晚
大家早午晚今日算早了呱
老陳出現
好多人都消失咗
KK下午好,今日真係早咗喔,Good Boy
mnb1123 發表於 2015-5-28 01:27 PM
咁猥凸啱我
大家好
KK唔好
你洗嗮d钱唔留俾我洗