返回列表 回復 發帖
是.好像話等3月李英愛有期先開拍..
ricky867 發表於 15-7-2012 07:53 PM
果然係大明星!!
SORRY.我沒..暫時韓劇只有下列這些
ricky867 發表於 15-7-2012 08:09 PM
\

哇。。。都几多窝。。。等我考完试就同你拿戏睇!!
韩剧唧??冇其他啦??
各位高手们请指教。。。
乜耶存放空间可以快速upload file又唔会断嘅???
我要upload一个100首日韩歌rar file,upload 佐成日都唔得。。
POST住暫有日劇先(餘下的再等等)
三毛貓福爾摩斯的推理,上鎖的房間 ,Answer-警視廳檢證搜查官 再加下列
ricky867 發表於 15-7-2012 09:26 PM
日本戏我要动漫唧。。。
要冇家庭教师Reborn???(虽然我睇过佐,但系都想收藏)
premium account
blacker14tt 發表於 15-7-2012 09:15 PM
要钱嘎~
要, 唔係TVB$, 係真錢
blacker14tt 發表於 15-7-2012 09:34 PM
係啦。。。你卑我咩??
有.好像200多集的.
ricky867 發表於 15-7-2012 09:51 PM
203集。。。其实Hotmail可以send file 嘅。。。仲快。。。唔使等download咁耐。。
少量台&內地劇
還有HK&配音劇
ricky867 發表於 15-7-2012 09:55 PM
好多啊!!!我睇到好多我想要嘎!!!如果你住我附近,我即刻拿hard disc去同你load过来!!!
我想问一个问题,其实香港伺服器同马来西亚伺服器有咩分别???
用HOTMAIL send file 我未試過.如果要用妳要教我.

我諗不太可能了.除非妳來HK旅遊LA...真可惜難得有機會見到真人
ricky867 發表於 15-7-2012 10:30 PM
我去过香港2次,都已经熟悉佐。。
可见香港真係好小。。。
你住边度先??我觉得都係冇乜机会啦。。
係速度問題, 有D國家連結係HK嘅server會快D, 有D連結大馬server會快D, 一般都係大馬人連結大馬server會快..... etc
不過對我嚟講, 都係一樣
blacker14tt 發表於 15-7-2012 10:46 PM
我係用香港伺服器嘅哦。。。
POST住D大家耳熟能詳先
ricky867 發表於 15-7-2012 10:55 PM
keroro军曹!!!!好得意嘎!!
妳廣告上嘅明明係www1 = 大馬server
blacker14tt 發表於 15-7-2012 11:05 PM
平时都係用香港伺服器。。。但系头先见到果link度多佐一个1字。。觉得奇怪
所以先问你地。。。
就妳.我無咩特別地方或方法上傳的

上傳埋2幅先
ricky867 發表於 15-7-2012 11:35 PM
我要恶魔奶爸!!
大家好!寻日冇上来。。。有冇乜耶大事发生??