返回列表 回復 發帖
27-10-2014 2個金樓,8位朋友平分1000萬2969654巧開來5 秒前TVB 1250000 元
積分轉出lckiong38 秒前TVB 1250000 元
積分轉出perfectman1 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出pknoface1 分鐘前TVB 1250000 元
積分轉出lhy9 ...
tvbkk123 發表於 2014-10-28 12:59 PM
多謝KK兄金樓奬金.
1800頁派彩,多謝大家一路黎嘅支持2969656lckiong3 秒前TVB 18416666 元
積分轉出perfectman29 秒前TVB 18416666 元
積分轉出pknoface52 秒前TVB 18416666 元
積分轉出Pedestrian_A1 分鐘前TVB 18416666 元
積分轉出 ...
tvbkk123 發表於 2014-10-28 01:06 PM
多謝KK兄1800頁大奬! 希望卍 乜都傾☯會館 卐長旺!
寻晚比女友搞到散咗.
大陸D人揸車,咩都夠膽死㗎

親身經歷:
話說有一條交流道,入要收費,出唔洗收費(因為得一個出入口)
單程路,但係有D車反方向咁行,去逃避收費!
我問個計程車司機,佢地唔怕比警察捉?無監察系統?
計程車司機 ...
perfectman 發表於 2014-10-29 11:14 AM
我有次返大陸去廣州上下九路玩, 見到啲車橫沖真撞, 從來唔會話細路讓大路, 如果你讓就永遠唔使行. 啲行人又唔使睇車, 開始既時候我唔知, 想話等啲車少啲再过, 點知嗰度啲車永遠唔會少, 總之就係有車黎都照直过, 如果你要等到有車黎至过就真係唔使行. 貓貓應該至清楚.
起紐約呢度除咗極少數有啲司機冇禮物之外, 其他大部份都係好禮讓行人.
KK兄早晨.
KK兄晚上好.
武當派有萬聖節活動唔知你有冇時間过去玩下呢?
KK兄早晨.
KK兄晚上好. 萬聖節快樂!
KK兄早晨.
KK兄早晨.
你知道就好,何必指名道姓呢?
perfectman 發表於 2014-11-2 07:54 AM
完美俠兄早晨. 食咗早餐未?
敢不敢開名
Pedestrian_A 發表於 2014-11-2 04:43 AM
型, 英, 帥, 靚, 正, ........
KK兄晚上好.