標題: [討論] 好運來大酒家:真係98蚊落樓(另有全鮑宴3xx) [打印本頁]

作者: oppo66    時間: 2007-5-3 05:31 PM     標題: 好運來大酒家:真係98蚊落樓(另有全鮑宴3xx)

好運來大酒家:真係98蚊落樓(另有全鮑宴3xx)8 l. l" i4 O$ M; c
公仔箱論壇3 m/ Q! \3 f8 v. ?' d) ~
見到廣告,98咁平!打死都唔信,抱住「我不入地獄,誰入地獄」的心態去試!諗住好似乙海咁,小費另收!點知埋單真係98連代支TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# H0 @& f2 `& c

; G4 g( ?+ P) P4 v; K/ z, `公仔箱論壇硬件:細場,人唔多!沖涼格少,毛巾舊舊地,房間好屎下!好過妃韻閣!os.tvboxnow.com4 ?8 X4 ^) m2 `6 {1 K8 S0 m/ Z
tvb now,tvbnow,bttvb0 l2 L2 }* a1 [# h
房間:**1/2(98你想有乜房,望落乾淨算啦)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 l5 g7 n2 l2 J) m2 Z: E9 f

4 d3 z9 z; l  A0 s7 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。收費:*****公仔箱論壇+ Z  K5 z% H# s4 E8 x* p/ \0 y

+ H4 M- E2 a9 A. Aos.tvboxnow.com         油浸禾花雀餐:我一向食開既,只係$98,當然係照落柯打。
* |8 d  q, m9 L9 Tos.tvboxnow.com
! ?' M3 s5 B, [& }: i4 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。         鮑魚全餐風咪宴:原來只係3xx,抵過好多食肆既雙蛋併肉腸餐!os.tvboxnow.com" i; I( o/ o- J
6 k* Y# Y( x! {
軟件:侍應!#*,廣西人,但竟然唔識講白話
9 _- A& p; b, Y5 j) {) t7 r& [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ a0 M1 N/ P  K3 o# F
樣貌:***(好一般,唔係我杯茶,唇厚,樣貌同星期五廣告一樣!)" m! z, H7 X* L- C% M; E! x' b- u( D

: p0 i8 H& ]3 Z( w4 g8 o4 y' t網頁相九成似:        http://www.fun161.com/sauna_girl ... d=1419&oid=1055
) d0 I6 h. f# v. w4 R公仔箱論壇! ]# }. h: Z7 O7 m
年紀:佢話二十二,有些中女feeel,人妻感覺,我估二十五至三十歲!os.tvboxnow.com# A% Q4 u3 w: j) {  y

( [9 g6 w) E) }! s6 J% z公仔箱論壇身材:34B左右,五呎三四高吧!有少少波路!比抄波波!伸手入底褲都無格手!主動伸利車我,我唔制,輕吻小唇吧了os.tvboxnow.com0 q6 ~/ z9 X% Q; K! ^/ D

! O, z0 h" d  w% v# Jos.tvboxnow.com服務:*****(我請佢食紅豆冰,佢又請我食紅豆沙湯丸,唔係詠春高手,佢好聽劉華話,態度好好)
  N) G4 N0 v6 x: b! B3 T. |" F
, _( t8 D( C) Y: p+ }0 ttvb now,tvbnow,bttvb備註:佢話只做油浸禾花雀餐,唔提供鮑魚全餐風咪宴!想叫炒蜆時,摸到入面有餐巾!可能係咁先話唔提供鮑魚全餐,對我無影響,我一向都唔食鮑魚全餐既!
, w$ u1 R% W. K" x0 E/ E' l, ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 a) g1 q+ k+ D2 W  B( Q! v5 T+ T
兄弟補充啦!我另外見到!@*,樣唔掂,但波幾大,傳說中既!!!,正在上鐘,綠慳一面!同網上相完全兩個人,少都唔似,村姑樣!tvb now,tvbnow,bttvb! h# G3 l; t" U6 H
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& ]) q3 S; m4 z- R) D; }  C+ q
值唔值得去? ,98真係unbeatable price!!!!!
, [( i+ o: r4 a# }6 G' U. }; bos.tvboxnow.com
0 b5 T2 |9 [! n% u# S* X) Z  fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。本主題#17另有k.woo兄之親身經歷,推薦服務員:日日碌,自行翻閱% ~/ Y' N0 t# |% M- N0 D: s

4 T& Z; S. s- H+ s; q/ Z6 Ros.tvboxnow.com地址:和平路泰山大廈,即火車站西廣場或僑社前行400-500公呎左右,羅湖口岸步程15分鐘左右吧!
7 q) Z3 W" D- j2 |os.tvboxnow.com
' _* q8 z' p# P) [! ?* {tvb now,tvbnow,bttvb唉!上深圳之後,數下數下,原已經忍唔住同d骨妹行埋好多次了!自己定力太低!深圳d女又實在太姣大正!
作者: arming    時間: 2007-5-5 05:57 PM

No 1, G: Y, P9 q0 W- @0 Y7 E
2 Y) c# m1 c- q9 \
haha, 形容得好鬼攪笑,正
作者: 090010099948    時間: 2007-5-6 01:33 PM

形容得好鬼攪笑,正
作者: justzh    時間: 2007-5-7 10:58 AM

形容得好鬼攪笑
作者: 水兵    時間: 2007-5-7 06:37 PM

我看不懂是广东话吗,如果听就更不行了
作者: oppo66    時間: 2007-5-9 05:12 PM     標題: 回復第 5 帖由 水兵 所發的帖子

精彩報告~thx~
作者: cld22222    時間: 2007-5-10 11:48 PM

不知所云
作者: dodo_lone    時間: 2007-5-17 10:43 AM

到底是吃东西还是干XJ啊,
作者: TVguy    時間: 2007-6-2 11:33 PM     標題: 回復第 1 帖由 oppo66 所發的帖子

作者: TVguy    時間: 2007-6-3 12:19 AM     標題: 回復第 1 帖由 oppo66 所發的帖子

作者: johnsonsky    時間: 2007-8-4 06:36 PM

真系几搞笑....
作者: 疯度翩翩    時間: 2007-10-25 06:31 PM

连吃带干会不消化的!~
作者: wwwhu8    時間: 2007-11-25 05:14 PM

不能全懂!!
作者: nicesong2you    時間: 2007-11-30 12:50 PM

用饮食来形容,LZ真是高人!还令人回味.

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0