標題: [閒聊] 昨晚上去向西村,風平浪靜,食左件16歲小妹妹,極似帶夢夢! [打印本頁]

作者: alexc28    時間: 2009-8-6 11:05 PM     標題: 昨晚上去向西村,風平浪靜,食左件16歲小妹妹,極似帶夢夢!

睇佢個樣都係剛出來十分怕羞,我揀左個後全程duo低頭,試下拖佢手,佢個人好似震晒咁, 上到房除左衫,佢粉紅色lin,微波啱我, 錫佢lin佢個人好high,狂呻淫,下面d水濕到瀉, 一輪前奏後,我想入但佢始乎好驚狂縮,見佢咁緊張我話算啦,唔入啦,
/ [! {8 \& e# ~5 c& ]% T; T4 ios.tvboxnow.com親熱下算啦,再錫lin,佢狂捉住我頭, 我一路錫到佢下面,佢好亨受,然後我冷不提防一個冷戰一野插入去,佢痛到想喊咁,之後我攬住佢話乖好快無事了,不過真係太緊了,我慢慢抽插十分鐘就出左,全程好緊好舒服,佢話佢只係做過3次,第一次係俾左個雞頭打手,佢原本係工廠妹!真可憐!我都有d內疚感跟住俾左200tips佢!公仔箱論壇  r7 k; y: ]7 X4 c
公仔箱論壇7 z0 \; q$ v% p3 E+ }7 H. ?5 M

作者: mR.bin    時間: 2009-8-7 05:14 AM

西村边度??
作者: a131122    時間: 2009-8-12 05:45 PM

西村好多吸毒伽。小心啊兄弟。
作者: daball    時間: 2009-8-13 01:35 AM

咁正, 玩埋過夜 la
作者: Jersey    時間: 2009-8-13 01:48 AM

16岁,卜卜脆!
作者: shibaideman    時間: 2009-8-18 02:19 AM

可否讲讲详细地址?
作者: kokly1688    時間: 2009-8-20 04:35 PM

多榭你的分享,我會繼績支持。
作者: onikage    時間: 2009-8-26 02:29 AM

系边到
作者: barrynwh    時間: 2009-8-30 12:15 PM

16 ages too young is not good
作者: 00z00z    時間: 2009-9-25 02:45 PM

16 ages too young is VERY good
作者: 姑爷仔    時間: 2009-9-27 11:01 AM

响边度先得噶!
作者: 求仔    時間: 2009-9-28 04:29 PM

系咯,又唔讲清楚
作者: 邪流B    時間: 2009-10-13 10:48 PM

真可憐....繼績支持分享..........

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0