標題: [疑難求助] 分手後可以變回朋友嗎? [打印本頁]

作者: timfor    時間: 2009-4-16 05:29 PM     標題: 分手後可以變回朋友嗎?

入得黎就係有緣         os.tvboxnow.com) i; Q- a7 b9 g: @1 d% d2 o+ f6 z

9 h: g3 ^; V" K3 Z, Z留低你的睇法AR ``
作者: jasmine5873    時間: 2009-4-16 08:56 PM

我可以....
作者: timfor    時間: 2009-4-16 09:06 PM

點解呢?       我前女朋友把我透明了......
作者: kobe666    時間: 2009-4-17 04:00 PM

我覺得oktvb now,tvbnow,bttvb6 V" Z% s& }; t4 b* i3 V
真是看大家分手原因...如果第三者等問題好難在變回朋友os.tvboxnow.com1 {% y9 m! r& X2 z3 O
唔咒你己經算好人
作者: chanwong    時間: 2009-4-17 06:20 PM

作者: mousetim    時間: 2009-4-18 10:38 PM

大家观点唔同
  \6 l5 L, f6 i( N( s7 r8 U0 wtvb now,tvbnow,bttvb或者有时你想人哋唔想& a5 W  V" K( c0 S3 X9 r4 b, C
唔可以勉强嘅
作者: azn_mafia88    時間: 2009-4-18 10:58 PM

it can wo...
作者: yangwuwudi    時間: 2009-4-21 03:55 PM

不知道,没有试过
作者: 百厭sing    時間: 2009-4-22 06:24 AM

不可以...
作者: ^AlicE0311^    時間: 2009-6-30 09:16 PM

我很难和我前男友做朋友...tvb now,tvbnow,bttvb; K8 C% V: i+ s" q  Q' \6 Q

0 @& ^8 x( G6 d2 @0 A. {我就是不能接受...
作者: kamyoung    時間: 2009-6-30 09:44 PM

睇分手嘅原因, 一般喺冇第三者嘅情況下分手, 過咗一段時間之後都可以做到朋友...因為心入邊唔會有刺....
* t4 B0 a+ B4 l0 h. q$ j/ U; }% @- g( U* J* `9 r' W5 n8 y
相反, 有第三者介入而分手就好睇個人意願....不過我就未聽過喺咁嘅情況下仲有朋友做~~~
作者: oscarwjoko    時間: 2009-6-30 11:48 PM

一DD啦,有D真系做唔到,做唔做到呢D都系双方既问题,唔系话咩天意!
作者: 888cash888    時間: 2009-7-1 09:18 PM

得唔係唔得,但係都好睇兩個夠唔夠成熟.....
作者: waicocacola    時間: 2009-7-4 02:56 AM

我可以
作者: kathy1234    時間: 2009-7-8 08:54 PM

可以吧~~毕竟分手后有时也会见到面吗~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ s+ b  k8 D- W/ w' A! V
做回朋友没什么不好啊~
作者: hmmmm    時間: 2009-7-9 09:36 PM

越爱的就越不能
作者: 晓碧    時間: 2009-7-25 08:59 PM

1。莎士比亚说: 再好的东西都有失去的一天。再深的记忆也有淡忘的一天。再爱的人,也有远走的一天。再美的梦也有苏醒的一天。该放弃的决不挽留。该珍惜的决不放手,分手后不可以做朋友,因为彼此伤害过!也不可以做敌人,因为彼此深爱过
4 K/ b2 A* |2 E" D3 }/ c3 C6 T+ T

作者: yang5301    時間: 2009-7-25 09:26 PM

其实心比较矛盾吧~但分手后不做朋友应该正常~
8 m$ w. H9 N9 X# ?因为心里有跟刺或者心理作祟~吃醋等等~os.tvboxnow.com, p7 B+ o4 b5 l( H" C
但并不代表过了一段时间让双方想开了可能可以做回朋友~tvb now,tvbnow,bttvb3 y/ I" Z& ]6 t
但还要看对放是否在意男朋友或女朋友!
作者: newboomouign    時間: 2009-7-25 09:51 PM

impossible, unless u didn't really love her
作者: chenny2008    時間: 2009-7-30 04:06 PM

不可以...
作者: howieho    時間: 2009-8-1 02:08 AM

點解呢?       我前女朋友把我透明了......, O" C6 I; h- T2 y; z( P0 b
timfor 發表於 16-4-2009 09:06 PM
公仔箱論壇+ H& }  l) \0 n
公仔箱論壇, r. h3 R0 b1 z# x: F
我跟你相反,我把她给透明了。
作者: maybank123    時間: 2009-8-4 02:18 AM

i'm ok cos i'm still keep good relationship with those ex-girlfriend until now...we still will care each others and send regards to each others often...
作者: maxman76    時間: 2009-8-4 02:50 AM

1。莎士比亚说: 再好的东西都有失去的一天。再深的记忆也有淡忘的一天。再爱的人,也有远走的一天。再美的梦也有苏醒的一天。该放弃的决不挽留。该珍惜的决不放手,分手后不可以做朋友,因为彼此伤害过!也不可以做 ...
* }+ n, H1 c" |9 r4 a* C8 S9 s; f8 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晓碧 發表於 2009-7-25 08:59 PM
! d% j6 G3 e9 s7 U8 {2 j) H公仔箱論壇
% H' g9 S& Q5 Jtvb now,tvbnow,bttvb感覺怪怪的,為什麼分手後不能做朋友?
! D' w) E% ~2 i; \/ V! f難道分手都會(都是)互相傷害嗎?........不見得吧。
& \5 w# ~2 O  W. M* c# Qos.tvboxnow.com
+ H$ h. l  e" VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。分手的原因都不同,不見得都是互相傷害...
% S/ W; R* s  P  h" ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ k. R) m1 A9 O4 p; H& B' L
個人認為。
作者: FISH21    時間: 2010-9-3 05:48 PM

唔…分手之后会好尴尬噶!
作者: cst5688    時間: 2010-9-3 06:41 PM

很難,因為在心態上調整不過來
作者: asarisake    時間: 2010-9-3 08:56 PM

I don't think it ever happens
0 g+ c1 S, V+ L" |* Z4 U+ ]2 u公仔箱論壇no, cannot be friends& @* h+ R, P4 B& X" n+ X
thanks
作者: summer81    時間: 2010-9-27 06:00 PM

因为彼此曾经深深伤害过,所以不能再做回朋友;因为彼此曾经深爱过,所以也不能成为敌人。。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0