標題: [討論] 芙蓉 <港式送45分鐘泰式 報告> [打印本頁]

作者: see789    時間: 2007-2-27 12:31 PM     標題: 芙蓉 <港式送45分鐘泰式 報告>

地點: 深圳芙蓉休閑中心TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" y) }9 r+ E! C: j7 {
價錢: 中式$98(合理丫)公仔箱論壇* W! h; }% P- K( H; n/ G
        泰式$138(合理丫)公仔箱論壇, d; t* W: d" K4 }
        港式$268(貴....)tvb now,tvbnow,bttvb: q& F" ^. d& A: _, m% q$ k
之前上網睇過芙蓉D資料,見到港式要$268咁能貴當堂打左個突
7 R1 A1 k9 L# B但又本住"出得來玩唔凈在果一百幾十"的心態
, X' \" D; X+ h& r* ]) F就睇下你憑咩要收我$268起個機TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ W& c3 U; x0 Q# B% T  T
小弟前晚就同個FD 貢左上芙蓉公仔箱論壇/ L0 I* c$ p' b
去到搭LIFT 上3樓,一出LIFT 行入去,
- {  K7 I. {& @( E1 y; p/ D公仔箱論壇門面OK啦,光線充足,裝修幾新淨(心諗$268......都OK 丫)公仔箱論壇4 S1 S" A' J' |+ X0 z3 r  l" k0 Z: O
女經理、服務員四萬咁口($268.......又OK 丫)tvb now,tvbnow,bttvb1 `6 e3 v5 J* g7 f
行入LOCKER面績就細左d,浴室面績都係細($268.......唔OK wor)tvb now,tvbnow,bttvb8 j3 H; \% g& S# Q) G4 ]
沖完出返大廳坐諗住按腳,女部長話不如入房按啦,入房可以浸埋腳wor
, p1 C$ d, c3 t7 G" {(雖然唔知點解要入房先可以浸腳)但.....是Q但啦,入房咪入房0羅
! R9 B3 p6 }) v. q: m6 I公仔箱論壇臨入房阿女部長問我做咩式,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 ~5 R7 E% A5 R5 y
我話:泰式啦,有咩好技師先??公仔箱論壇, a, g; ?/ S% e! n( t( e
佢話:「不如你自己睇相慢慢揀啦」" s" ]9 `# _. G0 }1 E6 }% s* e
咁佢就帶我行去部電腦度,以為有咩特別啦,點知一睇.......  www.fun161.com  .......超!!
$ K" t; r& ?9 m, @- G# l公仔箱論壇咁我就揀左相中最好相頭果個啦(no.唔想講,因為部署緊食佢)公仔箱論壇& g6 N' ^* D9 @
都有定心理準備,真人肯定要打個八折ga la公仔箱論壇1 p8 r+ t3 ?2 s8 o% {
入房等左唔夠5分鐘,見到真人,相頭、身材、制服($268........ok wor)
+ z) F5 q; Z' g& Uos.tvboxnow.com訓低先按前面,由腳開始,按到大盡頭就用手指專登掃我袋底os.tvboxnow.com& _4 K: E* z  e. d; |- u
本人細佬即時起立致敬 公仔箱論壇3 G, j1 P5 S# K
條囡囡好有心機繼續按,泰式動作大,囡囡著住低胸短裙,擒高擒低走光就梗ga la* L, R* A  P% L' m3 y, O
但冇諗過佢為左做一個我腳的動作而直頭企係我塊面對上,公仔箱論壇0 _& S' Z6 a' k- u0 D
' w. X  a, }. u
佢企係度屎忽對住我,裙下春光一覽無為,好有偷窺feel 公仔箱論壇2 J( N7 N+ W4 k* g  k2 ^6 S
呢個時候我碌野已經成支鐵筆咁硬(個衰妹根本就係特登引九我)
+ \+ c5 j7 ^" fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。之後去到做完拱橋呢個動作,我就話:「你d高難度動作按到我好痛」
( E6 w, f: V: vos.tvboxnow.com囡囡話:「泰式係咁ga wor,一係你轉其它式啦」1 f4 e, P# y4 M/ ?4 s3 d: M/ m& q$ R
我話:「而家都按左45分鐘la wor,條數點計先??」; ?$ ^" k6 Z7 U! V3 d
囡囡話:「呢45分鐘唔計錢,轉港式照舊收返$268 90分鐘」公仔箱論壇( V, {: e+ o5 w6 v7 ?
咁著數???梗係即轉啦+ M9 a3 k2 m. w% r6 Y1 I5 M7 d
推油起機過程來來去去都係咁,所以唔多講喇,os.tvboxnow.com- I3 o& ~% @7 ^( B" m6 k8 Z
抽水楂波冇太極手,除埋bra玩波波都冇炸形os.tvboxnow.com6 i9 c8 a( b5 j
不過淨講手勢,$268.......唔係好值
+ f" {: C0 }( m7 y3 R但加埋條囡d身材就完全值返晒,1 p6 v  h  q# Z) I
條囡囡最少起碼D cup,pink lin,堅梃,彈手,好能正
& |: w9 ]- e, R& S  F# \7 }* v* r我見波無數,呢對真係極品
) p7 c4 r/ O9 V( h最後實在忍唔住要啜佢lin 頭,啜啜下仲射埋添os.tvboxnow.com$ @5 ]7 {, T1 K
囡囡用紙巾細心清潔,之後再用2條大熱毛巾幫我抹去身上D油,抵讚
8 O9 W( O; E5 ^4 F3 }# ]$ fos.tvboxnow.com原本整體感覺都幾好,可惜衰收尾,就係居然要簽小費
& |4 {& J6 s1 E9 t( A# J(同埋....原來我唔記得按腳,屌.....)
! w& M# r* N- A8 s- d$ xtvb now,tvbnow,bttvb如果唔駛簽小費,$268起機連過夜真係值公仔箱論壇7 J& }( l, v% W4 a* A6 v
所以我下次會揀泰式,私人醒$100小費比囡囡起機好過
; m# e9 `4 D, Tos.tvboxnow.com今次費用: 45分鐘泰式+90分鐘港式 $268TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- z6 D4 W5 G  p
              小費$50
! R. ]% ?# W$ R( B/ b2 v公仔箱論壇total:  $318

作者: niyinyvonne    時間: 2007-2-27 08:25 PM

不去
作者: DVD    時間: 2007-3-4 02:39 AM

?????
作者: midwoodx5    時間: 2007-3-4 05:48 AM

作者: kelvinlaw11    時間: 2007-3-6 07:31 AM

作者: xyy79xyy7933    時間: 2007-3-8 01:28 PM

^:)^
作者: TVguy    時間: 2007-3-20 01:03 AM     標題: 回復第 1 帖由 see789 所發的帖子

作者: cdriver    時間: 2007-3-20 01:22 PM

THANKS FOR THE INFORMATIONS.
作者: sbp369    時間: 2007-3-23 10:58 PM

多謝經驗分享!^:)^
作者: lzxx    時間: 2007-4-2 06:58 PM

太贵了
) Q: H8 g- E6 Wtvb now,tvbnow,bttvb还有粤语看起来太难过了
作者: 我是妖怪哦    時間: 2007-4-22 06:48 PM

贵啊,还有就是看的头晕,是不是推油加飞机的意思?

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0