標題: 阿申纳大获全胜!!Arshavin一进就两球! [打印本頁]

作者: test91    時間: 2009-3-15 01:16 AM     標題: 阿申纳大获全胜!!Arshavin一进就两球!

作者: mousekeng    時間: 2009-3-15 02:49 AM

penalty should give arshavin!!
hat-trick!!
why eboue take it...
作者: HENRY1980    時間: 2009-3-15 08:18 AM

哈哈哈!!!太好了!
作者: jacksonkua    時間: 2009-3-15 11:49 AM

如果有睇现场直播 可能你哋会明白其实第一球唔係由ARSHAVIN攻入,
而第二球就肯定係 ARSHAVIN 式嘅世界波,
至于点解唔俾 ARSHAVIN 踢 PENALTY??
可能 WENGER 想俾机会球迷原谅 EBOUE,
至于 ARSHAVIN,仲有大把机会入波啦。。
作者: GQG    時間: 2009-3-15 12:16 PM

原帖由 jacksonkua 於 2009-3-15 11:49 AM 發表
如果有睇现场直播 可能你哋会明白其实第一球唔係由ARSHAVIN攻入,
而第二球就肯定係 ARSHAVIN 式嘅世界波,
至于点解唔俾 ARSHAVIN 踢 PENALTY??
可能 WENGER 想俾机会球迷原谅 EBOUE,
至于 ARSHAVIN,仲有大把机会入波啦。。 ...
冇错… 第一球应该算係乌龙球…
因为粒球入门前先打到对方后卫…
作者: 金鱼佬    時間: 2009-3-15 12:18 PM

作者: GQG    時間: 2009-3-15 12:33 PM

原帖由 金鱼佬 於 2009-3-15 12:18 PM 發表
阿仙奴中场打得很不错,就是BENDTNER不把握机会
放Bendtner进去打就等同于让对方打多一个后卫啦
希望Wenger快点放弃他啦… 有他这样能力的前锋有不少…
要找个比他强的应该不难
作者: benny_ng    時間: 2009-3-15 01:56 PM

thanks for sharing
作者: mousekeng    時間: 2009-3-15 04:37 PM

arshavin really very great!!
he really very suit for arsenal!!
he can score more for arsenal this season!!
he assist very nice, shot also.
作者: jacksonkua    時間: 2009-3-16 12:07 AM

原帖由 GQG 於 2009-3-15 12:33 PM 發表

放Bendtner进去打就等同于让对方打多一个后卫啦
希望Wenger快点放弃他啦… 有他这样能力的前锋有不少…
要找个比他强的应该不难
啱啱睇完车仔对垒曼城,
個Commentator话 ESSIEN 射波 仲好过 BENDTNER 多多声!
大家唔好忘记 MICHEAL 係 防守型中场。。。。
作者: GQG    時間: 2009-3-16 11:18 AM

原帖由 jacksonkua 於 2009-3-16 12:07 AM 發表

啱啱睇完车仔对垒曼城,
個Commentator话 ESSIEN 射波 仲好过 BENDTNER 多多声!
大家唔好忘记 MICHEAL 係 防守型中场。。。。
应该叫个Commentator讲比Bendtner听…
睇佢有乜反应
作者: 金鱼佬    時間: 2009-3-16 02:28 PM

作者: jameslee_5769    時間: 2009-3-16 05:16 PM

作者: GQG    時間: 2009-3-16 06:14 PM

原帖由 金鱼佬 於 2009-3-16 02:28 PM 發表

我觉得vela都够了,只是不够高= =但是BENDTNER头球也争不到的= =
就是啦… Bendtner用来看看啊和吓吓人就可能可以的…
身材高大可是头球又不够人争… 又爱耍脚法… 一般的高大中锋要做的他不做…
不必做的他就做了… Vela的确不错… 有速度有技术… 射门能力不错又有助攻能力…
不过Wenger好像让他和Walcott一样往边锋的这个位置发展…
而且现在评论他可能还过早…

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0