標題: [韓劇][J2]《綠豆傳》[全22集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-1-4] [打印本頁]

作者: lthung    時間: 2022-12-8 06:55 PM     標題: [韓劇][J2]《綠豆傳》[全22集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-1-4]

[韓劇][J2]《綠豆傳》[全22集]【粵語】[720P][HDTV-MP4][2023-1-4]

◎中文名稱:綠豆傳
◎英文名稱:The Tale of Nokdu
◎年  代:2019
◎地  區:韓國
◎語  言:粵語
◎字  幕:中字
◎影片版本:HDTV-MP4
◎影片大小:500M
◎集  數:32
◎主  演:金所泫、張東潤、姜泰伍、鄭俊浩

◎監  製:鄭海龍
◎導  演:金東輝、姜秀妍
◎制作统筹:
◎編  審:
◎編  劇:林藝珍、白素妍

◎製作公司:Production H、Monster Union、朝鮮浪漫–綠豆傳 文傳社

簡介:
該劇改編自同名網絡漫畫,講述了扮成女人潛伏在神秘寡婦村的男孩和不想成爲妓生的女孩各自懷着秘密相遇後的故事

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

作者: tyt1000    時間: 2022-12-8 07:17 PM

謝謝分享 綠豆傳 EP01-02
作者: lawpor    時間: 2022-12-8 08:32 PM

thank you
作者: tcbd    時間: 2022-12-9 02:25 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記
無言感激及無私的分享.有咁多精享!
多謝晒您 ,辛苦晒!多謝分享! 加油!
感謝以無私精神供大家分享! 加油!      
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!
作者: corollaverso    時間: 2022-12-9 11:39 AM

thank you
作者: tcbd    時間: 2022-12-10 12:22 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
作者: lthung    時間: 2022-12-13 08:33 PM

《綠豆傳》[第1-6集]
作者: tyt1000    時間: 2022-12-13 09:59 PM

謝謝分享 綠豆傳 EP03-06
作者: tcbd    時間: 2022-12-14 12:31 AM

作者: lthung    時間: 2022-12-21 04:27 AM

《綠豆傳》[第1-11集]
作者: tyt1000    時間: 2022-12-21 08:26 AM

謝謝分享 綠豆傳 EP07-11
作者: tcbd    時間: 2022-12-22 01:02 AM

作者: lthung    時間: 2022-12-29 10:23 PM

[韓劇][J2]《綠豆傳》[第1-18集]【粵語】[MP4-720P]
作者: tyt1000    時間: 2022-12-30 12:08 AM

謝謝分享 綠豆傳 EP12-18
作者: tcbd    時間: 2022-12-30 02:24 AM

作者: lthung    時間: 2023-1-4 06:36 PM

《綠豆傳》[全22集]
作者: tcbd    時間: 2023-1-5 12:26 AM

作者: tyt1000    時間: 2023-1-5 05:56 AM

謝謝分享 綠豆傳 全22集
作者: tcbd    時間: 2023-1-6 12:23 AM

作者: heeeeee    時間: 2023-3-7 06:42 PM

thanks for sharing
作者: chanalec    時間: 2023-4-21 11:56 AM

部份集數全部link已無效, 請問可唔可以重新upload, 第2, 4, 14, 18集去drop.download網站? 感謝萬分 !
作者: C.W.Chow.R2222    時間: 2023-4-21 12:49 PM

Thanks for sharing.
作者: C.W.Chow.R2222    時間: 2023-4-21 01:12 PM

作者: C.W.Chow.R2222    時間: 2023-4-21 02:27 PM

作者: C.W.Chow.R2222    時間: 2023-4-21 03:09 PM

作者: C.W.Chow.R2222    時間: 2023-4-21 03:34 PM

作者: C.W.Chow.R2222    時間: 2023-4-21 04:07 PM

作者: C.W.Chow.R2222    時間: 2023-4-22 04:24 AM

作者: mcswin    時間: 2023-8-19 10:07 AM

無私的分享
作者: happy_day999    時間: 2023-10-22 07:43 PM

萬分感謝
作者: diana1966    時間: 2024-2-26 05:42 PM

感謝...........

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0