標題: [綜藝] (香港開電視) 《煮題COOK》- EP01-25 [720P][HDTV-MP4][2022-8-27] [打印本頁]

作者: lthung    時間: 2022-7-26 07:02 PM     標題: (香港開電視) 《煮題COOK》- EP01-25 [720P][HDTV-MP4][2022-8-27]

(香港開電視) 《煮題COOK》- EP01-25 [720P][HDTV-MP4][2022-8-27]

◎中文名稱:煮題COOK
◎英文名稱:
◎年  代:2022
◎地  區:香港
◎語  言:粵語
◎字  幕:中字
◎影片版本:HDTV-MP4
◎影片大小:250M/集
◎集  數:
◎主  演:

簡介:
經典口味罐頭陪伴大家成長,午餐肉、豆豉鲮魚、五香肉丁、鹹牛肉等等都各具獨特風味,俘虜不同年代人味蕾,這些傳統口味如何神一段還原,甚至超越原裝變奏得更滋味?第一集"煮題COOK", Ricky 及 Jacky 就來一次美味挑戰,自制非凡五香肉丁及豆豉鲮魚,讓傳統滋味更升華。

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

.
作者: lthung    時間: 2022-7-27 08:13 PM

《煮題COOK》- EP01-02
作者: tcbd    時間: 2022-7-28 12:11 AM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
多謝您的無私分享,感激不盡! 得人恩果千年記
無言感激及無私的分享.有咁多精享!
多謝晒您 ,辛苦晒!多謝分享! 加油!
感謝以無私精神供大家分享! 加油!      
請繼續努力, 謝謝每日都彩嘅嘢睇,衷心感謝!
作者: lthung    時間: 2022-7-28 08:53 PM

《煮題COOK》- EP01-03
作者: lthung    時間: 2022-7-29 07:24 PM

《煮題COOK》- EP01-04
作者: lthung    時間: 2022-7-30 08:47 PM

《煮題COOK》- EP01-05
作者: tcbd    時間: 2022-7-30 09:00 PM

唔該哂多謝分享咁多精彩嘅嘢睇衷心感謝感谢楼主,無私奉獻,再次谢谢!正! 辛苦晒! 每日都有咁多精彩節目嘅嘢睇,衷心感謝, 唔該曬,加油!
作者: lthung    時間: 2022-8-2 06:51 PM

《煮題COOK》- EP01-06
作者: tcbd    時間: 2022-8-2 11:06 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-3 06:39 PM

《煮題COOK》- EP01-07
作者: tcbd    時間: 2022-8-3 07:03 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-4 09:54 PM

《煮題COOK》- EP01-08
作者: tcbd    時間: 2022-8-4 11:27 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-5 08:44 PM

《煮題COOK》- EP01-09
作者: samanthatvtv    時間: 2022-8-6 12:04 AM

1# lthung Thanks
作者: lthung    時間: 2022-8-6 09:39 PM

《煮題COOK》- EP01-10
作者: conjure    時間: 2022-8-8 05:46 PM

thanks for sharing
作者: lthung    時間: 2022-8-9 08:21 PM

《煮題COOK》- EP01-11
作者: tcbd    時間: 2022-8-10 07:53 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-10 08:15 PM

《煮題COOK》- EP01-12
作者: lthung    時間: 2022-8-11 08:31 PM

《煮題COOK》- EP01-13
作者: tcbd    時間: 2022-8-11 09:46 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-12 07:35 PM

《煮題COOK》- EP01-14
作者: tcbd    時間: 2022-8-13 12:35 AM

作者: lthung    時間: 2022-8-13 08:09 PM

《煮題COOK》- EP01-15
作者: tcbd    時間: 2022-8-13 11:08 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-16 08:59 PM

《煮題COOK》- EP01-16
作者: tcbd    時間: 2022-8-16 09:46 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-17 09:07 PM

《煮題COOK》- EP01-17
作者: tyt1000    時間: 2022-8-17 09:52 PM

謝謝分享 煮題COOK EP17
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-17 09:54 PM

Thanks for sharing 煮題COOK EP17
作者: lthung    時間: 2022-8-18 09:05 PM

《煮題COOK》- EP01-18
作者: tyt1000    時間: 2022-8-18 09:39 PM

謝謝分享 煮題COOK EP18
作者: tcbd    時間: 2022-8-18 09:39 PM

作者: Loklok0009    時間: 2022-8-18 09:40 PM

Thanks for sharing 煮題COOK EP18
作者: tcbd    時間: 2022-8-18 09:59 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-19 08:06 PM

《煮題COOK》- EP01-19
作者: tyt1000    時間: 2022-8-19 09:42 PM

謝謝分享 煮題COOK EP19
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-19 09:44 PM

Thanks for sharing 煮題COOK EP19
作者: tcbd    時間: 2022-8-19 11:17 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-21 02:03 AM

《煮題COOK》- EP01-20
作者: tyt1000    時間: 2022-8-21 02:31 AM

謝謝分享 煮題COOK EP20
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-21 02:33 AM

Thanks for sharing 煮題COOK EP20
作者: lthung    時間: 2022-8-23 07:44 PM

《煮題COOK》- EP01-21
作者: tyt1000    時間: 2022-8-23 07:55 PM

謝謝分享 煮題COOK EP21
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-23 07:55 PM

Thanks for sharing 煮題COOK EP21
作者: lthung    時間: 2022-8-24 06:24 PM

《煮題COOK》- EP01-22
作者: tyt1000    時間: 2022-8-24 06:34 PM

謝謝分享 煮題COOK EP22
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-24 06:35 PM

Thanks for sharing 煮題COOK EP22
作者: tcbd    時間: 2022-8-24 07:11 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-25 06:20 PM

《煮題COOK》- EP01-23
作者: tyt1000    時間: 2022-8-25 08:36 PM

謝謝分享 煮題COOK EP23
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-25 08:36 PM

Thanks for sharing 煮題COOK EP23
作者: tcbd    時間: 2022-8-25 11:32 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-26 06:53 PM

《煮題COOK》- EP01-24
作者: tyt1000    時間: 2022-8-26 07:42 PM

謝謝分享 煮題COOK EP24
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-26 07:43 PM

Thanks for sharing 煮題COOK EP24
作者: tcbd    時間: 2022-8-26 11:48 PM

作者: lthung    時間: 2022-8-27 08:19 PM

《煮題COOK》- EP01-25
作者: tyt1000    時間: 2022-8-27 08:39 PM

謝謝分享 煮題COOK EP25
作者: Loklok0009    時間: 2022-8-27 08:39 PM

Thanks for sharing 煮題COOK EP25
作者: tcbd    時間: 2022-8-27 10:11 PM

作者: nikkienic    時間: 2023-7-4 08:06 AM

Thanks for sharing!!
作者: Mansch    時間: 2023-7-6 07:48 PM

Thanks
作者: Mansch    時間: 2023-7-7 03:15 PM

thanks!
作者: dogface    時間: 2023-7-13 11:28 PM

Thank you so much
作者: christie_cyl    時間: 2023-8-14 10:18 PM

thank you for sharing~~~~
作者: hicatcat    時間: 2024-2-13 10:22 AM

thanks

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0