標題: 未來應該如何選擇? [打印本頁]

作者: 尛滊靤    時間: 2008-11-15 09:50 PM     標題: 未來應該如何選擇?

一個愛你但你唔愛的人與一個你愛但唔知對方愛唔愛你的人,你會點選擇呢?os.tvboxnow.com8 q' _2 C1 W: r- Q3 V, U# L  t) C
公仔箱論壇4 K. q1 i% s; Q7 ?! j) a
愛你的人可以為了你的接受,哭過、想死過,沒你等於無了生命一樣,你一句唔接受可能會自殺去。
9 E0 k+ o; l% k7 U! Dtvb now,tvbnow,bttvb
% X' y; `: B( g! Q5 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你愛的人,你見到佢就會開心,聽到佢的聲音都會覺得快樂,對你又關心只喺唔知對方對自己有無一樣的感覺而已
作者: candy_bbg    時間: 2008-11-16 11:37 AM

我会选择爱我嘅人,不过前提下自己唔抗拒对方先!
作者: newnewnew1225    時間: 2008-11-16 11:39 PM

我会选择  大家相爱既人~~~~~~~
作者: iwry@iwjy    時間: 2008-11-17 04:11 AM

唔好介意...介紹你看一本書: 我愛的人和愛我的人(張小斕著)hope it can help you!~~~~~~
作者: steve86    時間: 2008-11-18 05:06 PM

原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-17 04:11 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb: C" k: q2 b4 W. }3 @1 P
唔好介意...介紹你看一本書: 我愛的人和愛我的人(張小斕著)hope it can help you!~~~~~~
" I& u* O. b9 S% m  D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. y- q, A  O  r
能不能post上来分享。。。我好想懂!!!
作者: 尛滊靤    時間: 2008-11-25 04:20 PM

点解无人比D好的意见我斝~~郁闷

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0