標題: 一樣無好過...唉 [打印本頁]

作者: 多事啦    時間: 2008-10-10 10:45 PM     標題: 一樣無好過...唉

身體上發生不同變化% V  Z' k7 K9 o; ]6 c
上個月尾因感冒頭痛入左醫院TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% O5 g$ d1 X+ f, ?% [; ^- Z
但到而家..頭痛未好過2 M% I% c$ k$ H5 j! _% y
日日個頭都拿住拿住咁..好辛苦* }) B9 q& J$ m  N; `
工作上..已經少了很多工作量. j( z/ z+ L. E$ H4 I
感情上...失去一些人,亦得到一個人
+ F& G( l5 Y: s7 @唔知點解....頭..令我好辛苦..好辛苦 / [4 x0 i+ E* X6 x: A
食頭痛藥都唔得...好辛苦呀 * Y! K3 a3 i: M3 G' {3 @

作者: yumiko123456    時間: 2008-10-11 03:13 AM

感情上...失去一些人,亦得到一個人〈〈——好好珍惜~~
作者: tracy168    時間: 2008-10-11 03:19 PM

會唔會係你多情’所以頭痛呀
作者: 多事啦    時間: 2008-10-11 04:08 PM

原帖由 yumiko123456 於 2008-10-11 03:13 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) {& Q& z) c: w
感情上...失去一些人,亦得到一個人〈〈——好好珍惜~~
公仔箱論壇0 E9 n1 r- E& d3 P

; B& p* D4 [  N3 A& R我知要珍惜現在
( P9 u2 v5 B, NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我知佢因為我病左,我想搵佢.....但我唔知點好..唉
作者: 多事啦    時間: 2008-10-11 04:10 PM

原帖由 tracy168 於 2008-10-11 03:19 PM 發表
  G" G5 Y, X% w* I! f' l) g% B( D: O: ?tvb now,tvbnow,bttvb會唔會係你多情’所以頭痛呀
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* R; T5 q, B3 {& l5 r: V
os.tvboxnow.com6 ~( M& K7 G& U
自責...我害左佢
作者: ajnakata    時間: 2008-10-26 03:13 AM

我而家先知感冒头痛都要住医院。。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0