標題: 愛情(有無人幫我一把)這愛情係人生大事.. [打印本頁]

作者: 幫我加油    時間: 2008-8-24 11:10 PM     標題: 愛情(有無人幫我一把)這愛情係人生大事..

請大家幫手(謝謝你)這是係我的人生大事..請大家幫手5 b; E8 Y$ Z0 x& k6 j

9 Y# u$ h. d' K! DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有什麼方法可以幫佢解心鎖.(請大家想方法解救我的朋友).大家放一些時間同我一齊傾吧..(謝謝大家)出手幫手>"<os.tvboxnow.com# j$ i  |( j" h; S# y4 n

# x/ M2 Y1 K3 q5 c' }$ V3 g: W如想幫我的話^_^都可以叫你的朋友幫手的..我會支持^_^# i3 e! p: n( p0 w/ w( q. w- X0 w
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ?. R- O" {, j1 a2 G9 d
我說=我講的公仔箱論壇4 z  G3 o2 Q! Z6 o; H
xxxx說=女仔講的& W. ?! V  s/ v; p+ Y

2 ]% Q" n7 ?; U) v6 R6 t2 R  gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。xxxx說:tvb now,tvbnow,bttvb9 l/ x3 n% F% A* x. C- \6 |
我的問題是從小壓的現在 不是說解就解的 已經是壓很久了<----(有問題)      但不要怕..我會天天同佢傾..大家有一齊幫佢解救出來....tvb now,tvbnow,bttvb5 ], F: S/ b$ a" F/ m1 n* k0 `% x9 {; G

7 d, y  Y: b# K/ n公仔箱論壇xxxx說:
. h# B1 M; s3 V* [. M最好不要只是了解了表面 會給我騙著的1 B" g  f- D: c- D+ _# e/ l1 U

5 l. y' g) T( j+ @# w6 o% k我說:(心想)/ A6 c+ C+ K2 Z0 C1 M0 d0 A
我知道我識佢到以加佢都有心事,,但唔知點幫佢解救出來...(佢有心事我好心痛...)
7 Z! ?1 T* G" Z6 C9 E  d- N1 [( U. }/ B5 T9 G: k, K( q- w' a
xxxx說:
" G) E7 b- d* P( g5 nos.tvboxnow.com我可不像別的女生 別人的一句話會記住很久的 不爽的更是忘了我是蠍子嗎
" D; }0 Z9 j! htvb now,tvbnow,bttvb還好今天心情還好 平不好時會爆罵的& a4 s' v7 j2 ?, |: O% o7 h

, Y9 C3 A/ X: f9 m/ b* p# f公仔箱論壇我說:
! z. ^( A: h! Y1 x% ?os.tvboxnow.com無論你蠍唔蠍子..我都唔理..   <---(蠍子)=蠍子座我估...但唔知係唔係
) A& K( P# }) P8 n$ Ltvb now,tvbnow,bttvb
$ B: K  g1 b% B% S$ a0 Lxxxx說:, n& `7 }8 y+ w3 i5 w) k: Y# Y: P
從來發脾氣除了家人都不會發在別人身上的 <----我想幫佢解壓,,給佢罵           (沉著氣)<---佢最多沉著氣..佢不會發脾氣給人身上
5 m/ Y3 Q( p- ]& O公仔箱論壇0 ]8 ~. Z7 G/ h" O# u& P
xxxx說:
tvb now,tvbnow,bttvb4 e  k8 B" D. g% T
只會壓抑愈多 爆發出來的時候就一發不可收拾      (心想)唔知點講好=.="理一點大家幫下手..其他都要的(幫忙)...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ M2 f, q( n4 l; B; h
tvb now,tvbnow,bttvb' {- M4 J' V* E8 C9 N- B
佢能開心我以足夠了..公仔箱論壇! R) R. P" a" {9 X
os.tvboxnow.com+ _% h3 |1 W9 Z0 c5 h
第一日(完)TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) q+ F" X4 Y3 ?. O$ K

% f$ i! W  g3 R! p7 x! w$ Y! M1 P我明天同他在傾吧...
+ M5 B& E9 j/ p, z' t7 O# X/ ~: _1 O! e% I
但佢係女蠍子.但有唔係咁似女仔.請大家幫手吧(謝謝大家)
, I* a; X$ J5 l: C5 c. {2 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 g: ]: `, A) J+ Vtvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com9 Z# T2 r( G- T# ^1 n

& a/ _/ d1 e$ y+ I$ d; @

作者: 幫我加油    時間: 2008-8-24 11:34 PM

請大家幫忙
$ b- _4 H$ {$ e& \8 {
, M3 @8 i; N* `, H! ztvb now,tvbnow,bttvb這是我的人生大事..為了他.我什麼不理.幫到他就得了^_^
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-24 11:42 PM

大家可以同我一起研究/談話(什麼時候歡迎)
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 12:46 AM

戀愛物語完來就係講做愛/胸細/內衣褲..[我些野都不理..灰灰..]
7 {: u5 O% w$ o0 _# itvb now,tvbnow,bttvb完來理些唔會幫.唔會出手...
9 H/ W4 H' D+ N0 N4 [+ F$ ^明唔明戀愛物語是什麼.."?
( Y* B. w( R" O& i0 {9 C8 Ios.tvboxnow.com但我想大家幫我忙"!!
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 12:48 AM

我想解救他出來..我好仲意佢.."請大家幫忙(謝大家)
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 12:51 AM

我一日未解救他出來.我很不開心.很不舒服.知唔知我多麼心痛"..你能唔能夠知"..
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 01:15 AM

你地有唔幫我.我有做唔到野.我好失望.咩都做唔到.想哭...
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 01:18 AM

請大家/網主(好心人)幫我一把.我感激不進..[謝大家]...% r6 `( f7 K) m4 s7 x5 O4 G* r2 @
tvb now,tvbnow,bttvb4 H" w/ h& S4 s; V
我都知好煩.這一點我可以同你說對不起.請大家幫忙
作者: wwinglin    時間: 2008-8-25 01:29 AM

看完你寫既東西, 完全唔明白想表達什麼
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 01:42 AM

女仔說:
/ g" e) a* a8 t- t& t( {5 F
% m. g; @/ E# v2 \$ fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。問題一:)我的問題是從小壓的現在 不是說解就解的 已經是壓很久了tvb now,tvbnow,bttvb- W5 `' e9 p2 Q# L, R6 t3 }
/ s  N2 M) l2 t' G3 N$ ^
問題二:)最好不要只是了解了表面 會給我騙著的! o$ k& S/ Z+ f: U* i8 I

1 G" a; d. v" P  ~  ]# y0 R+ q0 ]tvb now,tvbnow,bttvb問題三:)我可不像別的女生 別人的一句話會記住很久的 不爽的更是忘了我是蠍子
5 b2 T9 R1 Q" \; R) {$ o- WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 ~# T4 O" F/ ~' E# CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。問題4:)從來發脾氣除了家人都不會發在別人身上公仔箱論壇; E5 K" g) w' g0 B
& y  N1 |& h# L7 B3 }: q
問題五:)從來發脾氣除了家人都不會發在別人身上的 <----我想幫佢解壓,,給佢
: d8 z6 A2 J/ W% r( T7 K公仔箱論壇: q! X. o0 }  B1 {
問題六:)只會壓抑愈多 爆發出來的時候就一發不可收tvb now,tvbnow,bttvb: C+ X3 P8 s* W' B9 ~1 Y* r3 A

+ V# K% |2 I. P, MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。點先可以幫他解開心鎖.."?
作者: wwinglin    時間: 2008-8-25 02:52 AM

你不是她那杯茶, 所以, 她不會在你面前表達
9 v- X: M  k: @" _& L. \' d- \公仔箱論壇最直接一點 , 她不喜歡你, 所以, 你也幫不了她TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 ?5 |4 W4 L) a8 Y6 @& ~" I
她的心不是向著你, 所以, 要放手的人是你
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 09:08 AM     標題: 回應 wwinglin 第 11 篇文章

唔可以..我唔會咁輕易放手..正因為我仲意佢..我會為他做任何副出..佢能夠知道我心就得了..他仲唔仲意我是另外回事..以加正因為他有困難..我先幫他..還有佢面唔面前向我表達得咁清楚我不理..我最多能夠慢慢地捉摸他..
6 n1 t# r& D6 n6 a- l/ {
; J$ m3 ~8 P7 j! ~1 T  kos.tvboxnow.com愛情唔係一招一直可以得來...感情是慢慢陪讓...
作者: cck_my    時間: 2008-8-25 11:02 AM     標題: 回應 幫我加油 第 12 篇文章

如果你还不明白, 就看以下解读:
/ N3 c+ }: w9 q; C' k3 f& |os.tvboxnow.comos.tvboxnow.com+ d) ^- R8 _7 c: Y9 }4 v" d! A
問題一:)我的問題是從小壓的現在 不是說解就解的 已經是壓很久了
1 |) G# N3 B+ tos.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb7 U' d$ n7 R; b
无论如何你也帮不了她解
& U4 M% T3 V7 Q: b% a, }& p
3 {6 H+ W& ^9 g9 s9 u, h3 btvb now,tvbnow,bttvb問題二:)最好不要只是了解了表面 會給我騙著的
. m6 H  h% U( J% C5 l: m: otvb now,tvbnow,bttvb
5 S6 _1 G7 S* l2 x- `* _2 Etvb now,tvbnow,bttvb你完全不了解她os.tvboxnow.com% P# A% Z: _8 m. z2 n2 k2 J
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 w5 [3 z0 G3 C4 v6 Y  y& d
問題三:)我可不像別的女生 別人的一句話會記住很久的 不爽的更是忘了我是蠍子)
- O' b& Z1 D; [6 hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- k( S% ]% s3 d- a
你的话她都听不进去os.tvboxnow.com7 ^9 O+ R, ^, e1 i
os.tvboxnow.com5 P# s2 d; ~* T3 X9 n! I
問題4:)從來發脾氣除了家人都不會發在別人身上
7 \+ D/ b7 `- o6 k7 t6 u公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 _& q$ z+ g4 u' B
你不可能成为她的家人公仔箱論壇( _1 d  {$ z$ @  t
; ?- b! o: Z- n; v  @- ~4 G
問題五:)從來發脾氣除了家人都不會發在別人身上的 <----我想幫佢解壓,,給佢os.tvboxnow.com1 o  [9 J; r) e0 o4 H* p3 p
tvb now,tvbnow,bttvb( A, x/ B2 ?( [0 f9 c
如果她愿意让你幫佢解壓就唔会讲呢句话
! `! D+ \- _5 t7 e  aos.tvboxnow.com
/ f% m  @; {* HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。問題六:)只會壓抑愈多 爆發出來的時候就一發不可收
  ~% b" u3 j+ s: x* {1 m+ m* D
$ ?4 ^" t2 K, S+ t- g) ~& h到最后你应该会明白她要表达的意思了
作者: zionzion    時間: 2008-8-25 01:11 PM

原帖由 cck_my 於 2008-8-25 11:02 AM 發表
. l. q" h' n8 ~4 }5 n如果你还不明白, 就看以下解读:tvb now,tvbnow,bttvb+ i2 V7 `+ W1 b) h7 l7 `4 _
tvb now,tvbnow,bttvb8 W/ q7 L7 H* z9 H* O
問題一:)我的問題是從小壓的現在 不是說解就解的 已經是壓很久了TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 d- y& P  S5 K0 v$ m3 ?5 A6 \& W2 ]/ n

; Y" R( n8 C$ l3 B% x, dtvb now,tvbnow,bttvb无论如何你也帮不了她解tvb now,tvbnow,bttvb- K% @- W* J$ {+ T& Y

6 ]" b: {5 J; Y問題二:)最好不要只是了解了表面 會給我騙著的
/ @  D2 G, Q6 Mtvb now,tvbnow,bttvb' E9 B. F1 E* G3 _( R
你完全不了解她. J4 `: ~# a, \- K% }
, p3 e( r: r. p  p  ^. r, _
問題三:)我可不像別的女 ...
' ?: p- i2 X# {9 z( ~+ F9 Gtvb now,tvbnow,bttvb9 U2 q5 p2 r. y8 S- W
totally agree to cck, i did not reply in this thread but i reply in 家庭吹水区
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-25 02:10 PM     標題: 回應 cck_my 第 13 篇文章

雖然我識他不久.但我會慢慢地了解他.因為我想同大家一起研究.雖然我有些不明白.但唔會去到唔了解他.最少你給我一些(時間)...
作者: nightcat8290    時間: 2008-8-25 10:07 PM

問題是: 她是否願意跟你分擔她心裡壓抑很久的事?
/ I  h1 Z+ F" @/ Dos.tvboxnow.com答案是: 如果她不願意, 無論你再做多少也是沒用的, 因為她不想讓你幫她吧!! x* q8 {) D, l* B
os.tvboxnow.com  O# N& e; M- Z1 t5 A
如果你這麼鍾意她, 那你不應該給她增添無謂的壓力, 鍾意一個人可以有好多方式, 當然在未來相處的過程裡, 沒有肯定的答案, 或許有一天她會願意與你分擔, 你只要讓她知道, 無論如何, 你都會支持她, 幫助她, 只要她自己願意就行, 其他事我想, 即使你想做也無法做得到吧~
作者: steve86    時間: 2008-8-27 01:51 AM

兄弟。。。
1 [! J. y3 Z9 I/ v1 y) QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。别太在意。。。
) a$ O' ^2 r/ E" |! w2 O% Tos.tvboxnow.com我的处境和你差不多一样。。。- @  O6 e5 d9 I5 |6 W2 e. W
如果真的喜欢就默默等他。。。
% N& ~! x# E7 ?) B) O3 ~  d  s. _不然就放手。。。公仔箱論壇8 ^3 g( z+ \: E5 D
别成为让她觉得你很烦,一直逼他。。。
/ Z) |% u$ H% l& Gtvb now,tvbnow,bttvb这样他只会讨厌你多过喜欢你!!公仔箱論壇/ T# X7 [: _5 p, _6 r, ]& ]5 Y

作者: jennysoakyee    時間: 2008-8-27 03:20 AM

this is kinda hard....
作者: 幫我加油    時間: 2008-8-27 01:15 PM

我自己諗到了
作者: 人生管理    時間: 2008-8-27 02:33 PM

好像明,又好像唔明。。。。。爱情可以培养但唔可以勉强。。。。
作者: jgoh    時間: 2008-8-27 06:25 PM

那就天天去陪他咯。。如果他对你有意思,迟早会跟你讲的吧。。其实我也不懂。。不过我想你最好可以问问你其他的女性朋友吧
作者: yiyianki    時間: 2008-8-29 11:06 AM

人地要講就自然會講出黎啦,,,+ |, Z/ P" _1 {6 v
你想去開解佢或了解佢....根本可能人地就唔想...
# i* t; g/ a5 w7 K4 P3 z# @* O$ y你免強人咪仲衰....
+ N; _4 W9 ]9 ~人地係有心比你知...自己都會自己講啦......
& b9 g3 c% F4 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。人係有私癮....人地唔比你知就唔好係咁問...
7 g! Z1 L) I# v3 \公仔箱論壇人地會對你好反感....

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0