標題: 韋達與麥菲文 [打印本頁]

作者: rickynkee    時間: 2017-9-12 02:35 AM     標題: 韋達與麥菲文

韋達與麥菲文    誰人可以贏馬先   一個年老  騎馬不多   另一個   一開倉就有馬死亡  非常之不利  可以講是黑仔
作者: rickynkee    時間: 2017-9-21 03:00 AM

終於有結果   韋達憑第七場 9狀元才贏出今屆第一場頭馬  而麥菲文應該好快都會有頭馬見面
作者: 馬得中    時間: 2017-9-21 04:42 PM

應該是~柏寶與麥菲文 邊個贏馬先...
一個馬房小馬(殘馬).一個騎馬不多(老馬)...
作者: 格力之霸    時間: 2017-9-22 12:46 AM

來香港做練馬師  如果無料開始就會差小小  其實麥菲文錯在接收了黑仔甄子丹隻宇宙車神  宇宙車神在港贏馬時
黑仔甄子丹沒有入馬場 黑仔甄子丹入場之後就沒有贏馬更加位置都無  應該是原因之一  置於柏寶人緣麻麻哋  騎馬都唔小 但運氣好差 好馬騎唔倒 有機會馬就博輸咗 另馬主失去信心 在這個馬場搵食唔容易  好馬比莫雷拉騎哂
想當年
作者: 格力之霸    時間: 2017-9-22 12:51 AM

來香港做練馬師  如果無料開始就會差小小  其實麥菲文錯在接收了黑仔甄子丹隻宇宙車神  宇宙車神在港贏馬時
黑仔甄子丹沒有入馬場 黑仔甄子丹入場之後就沒有贏馬更加位置都無  應該是原因之一  置於柏寶人緣麻麻哋  騎馬都唔小 但運氣好差 好馬騎唔倒 有機會馬就博輸咗 另馬主失去信心 在這個馬場搵食唔容易  好馬比莫雷拉騎哂
想當年韋達同現在莫雷拉一樣有好馬騎 贏馬機會提高  所以有13屆冠軍名譽
作者: rickynkee    時間: 2017-9-22 09:51 AM

馬得中兄 柏寶與麥菲文你又猜測 誰可以贏馬先呢
作者: 馬得中    時間: 2017-9-22 06:31 PM

馬得中兄 柏寶與麥菲文你又猜測 誰可以贏馬先呢
rickynkee 發表於 2017-9-22 09:51 AM
麥菲文贏馬先
作者: rickynkee    時間: 2017-9-25 01:15 AM

馬得中兄 兩位都一齊贏馬  同時起孖
作者: wedewadwa    時間: 2017-9-26 01:03 AM

重有郭能同杜利萊又邊個贏馬先呀

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0