標題: 分手個半月的ex-gf做緊援交 [打印本頁]

作者: cas.cas    時間: 2008-6-18 08:31 AM     標題: 分手個半月的ex-gf做緊援交

分手個半月的ex-gf做緊援交 唉....頭先見面.....我佢睇到佢電話...SMS....發現佢真係做緊TRADE...雖然係EX..... 我係因為一路都覺得佢有d野好怪,怕佢有咩問題面對唔肯講,所以先睇佢電話,我都只係想幫佢,7 T2 q1 I( E( `! y6 p+ j
但我對佢仲有FEEL,佢咁樣我真係一百個心痛,成晚瞓唔著,唉,,...........點解咁多女仔出賣自己 8 b) p4 p0 t# U* I& I- K9 X
身體,......... 為錢同人性交...比人任摸,比人鍚,比人睇哂........又唔係爭人好多錢,又唔係無錢交學費,.........做補習又話辛苦, TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 T7 N6 o- z6 C/ q( o
結果..........比人........... 唉,
4 \& I; X( ^8 Q; v  T# w, K6 j. {公仔箱論壇諗起一個當初有FEEL走埋一齊....因為歡樂,因為愛而交合的人...而家為零用錢,去旅行的錢同人造..............................................................
/ {# k2 g0 @  ~- v4 a5 X% Jtvb now,tvbnow,bttvb好似將我同佢以前的快樂.....打碎,我好似從來唔認識佢咁,點解當時我會咁愛佢..........
作者: wilsont    時間: 2008-6-18 02:05 PM

作者: aK_yan910521    時間: 2008-6-18 02:09 PM

我feel到你好傷心...算啦唔好為左個d唔自愛既人心痛...
作者: MICHAEL0789    時間: 2008-6-18 07:30 PM

唉, hk 太多物資啦.......唉......種壞了, 唔"崖"得............唉
作者: fianny    時間: 2008-6-20 12:27 PM

wow... i pity u
作者: 惡//    時間: 2008-6-20 11:18 PM

好複雜的心情..

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0