標題: 媽媽同男朋友,點揀? [打印本頁]

作者: bluelam612    時間: 2008-6-16 06:57 PM     標題: 媽媽同男朋友,點揀?

同左男朋友拍拖3年,os.tvboxnow.com$ O# D% t- I$ b
但係o係我拍左拖1年,我呃阿媽話同佢散左..(因為我mama唔鍾意佢)
5 V! A' O( U% Z0 E6 f* OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。宜家3年喇..我男朋友想我同mama講,希望mama接受佢.., v% ^# W+ c4 H& K
但每次同mama講親佢,都會鬧交..好辛苦,好唔開心..4 C4 ^& B: L6 x0 e: S* B
tvb now,tvbnow,bttvb. |3 [( e8 ^+ r& {! a# W, ^
我根本唔想o係兩個之中揀..1 t: w2 \6 m- O1 q6 D
我鍾意佢,但又唔想同mama嘈..( X6 x9 B8 K, K6 @" O, v: Y

+ l& b6 o+ S' ^: ]+ q/ O( N不過,我曾經諗過,其實男朋友對我唔好..' ~0 ~% R! K+ m8 R# w1 A, f! E
我咁鍾意佢,但佢仍然對佢舊女友好好.公仔箱論壇) T/ w& m' ?: Q
有陣時,佢有好多女仔o係佢身邊..佢都好似好想同其他女仔發展咁..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ m; y# a9 w# r4 C3 W
, K9 \, L# `6 e1 W0 z" [
我覺得佢俾唔到信心我,
2 j2 o9 }' h+ Q5 F" c# ~, E公仔箱論壇我又好似唔值得為左佢同mama嘈..
9 f6 [! v( n; k" l& mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。os.tvboxnow.com: C( o9 \  B+ A1 n- Y* U0 N, S- d4 `
我好辛苦呀,
, c: h  T0 h2 h2 h6 f7 |; l# a! v# g0 Ios.tvboxnow.com有冇人幫到我?
作者: sexmtl    時間: 2008-12-10 01:06 AM

我觉得你应该放弃他,
作者: 52feilunhai    時間: 2008-12-17 08:02 AM

i think u should leave him since you hes making u unhappy
作者: kyooodidi    時間: 2008-12-17 08:43 AM

if he is a good enough of a guy, you wouldn't have to lie to your mother to begin with.
3 S. X) u9 ?  v) ltvb now,tvbnow,bttvbjust ask yourself if he is worth the effort of you standing up to your mother$ w) n. @+ o2 `" v$ p; d6 D) L
or if you are making up excuses for yourself to dump him
作者: miaomiao88    時間: 2008-12-17 10:06 AM

有陣時,佢有好多女仔o係佢身邊..佢都好似好想同其他女仔發展咁..
  z8 n6 M& s$ V0 ~+ Jtvb now,tvbnow,bttvb9 l' {2 K; J% h  S* p1 E
->吾好“你以为”或者“你觉得”...对佢好吾fair...同佢讲,你mama反对你地一起,你地将来条路就已经好难行...如果重坚持一起,就要一起努力“冲”过去...公仔箱論壇; Z: e7 _) R3 _
tvb now,tvbnow,bttvb" g( w0 u* s- C' }3 `4 ?
* 如果佢真系好爱你,佢跪都会跪到你mama应承...而你mama...如果个女系真系同呢个男仔一起好开心/幸福,到最尾都会应承咔!e+就系睇你地既感情经得起考验吗??大家有无甘“深爱”大家,愿意为大家既将来奋斗? 公仔箱論壇) t' D2 }& }8 c2 l3 U) Y+ g# K

' K/ x" @0 Q: S8 L/ J/ S5 m+ i有人讲每一个人一生人都会遇到3个人:
6 W4 X  z, p$ Z7 Y* ~/ x& W公仔箱論壇你爱的人
  Y+ i+ ~% n1 _9 ttvb now,tvbnow,bttvb爱你的人5 m) k4 m5 s8 P$ [/ Z
和你结婚的人
  {) j" p( x# s6 D! _公仔箱論壇$ J2 ~, e  ^0 Z) T! w' b
但系, 我祝福你剩系遇到一个人:你爱的人= 爱你的人= 和你结婚的人
作者: curtislau    時間: 2008-12-20 09:55 AM

你都話佢都你唔好啦
  H7 p$ a8 o* n- \tvb now,tvbnow,bttvb咁點解要揀佢而唔揀錫你的媽媽先?

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0