標題: EmperorsClubVip 的 顶级妓女! [打印本頁]

作者: laogui    時間: 2008-6-3 10:50 PM     標題: EmperorsClubVip 的 顶级妓女!

EmperorsClubVip,一个高贵的名字,专门服务社会精英,有钱也未必能玩。, b% A' y8 Q0 \& J" n
大家就暂时看看。
作者: error403    時間: 2008-6-4 08:14 PM

真係唔明做咩要用咁多錢黎叫雞
* q& ]8 m! N, `8 atvb now,tvbnow,bttvb做既野咪又係一樣
作者: ghost12    時間: 2008-6-5 05:47 PM

楼上,都5系甘讲噶……离点就系身份的象征啦,普通人就算比较有钱都无法进入的上流社会,嫖娼都要显得高贵点……
作者: laogui    時間: 2008-6-5 10:53 PM

之前看到報道說,有個FBI想假扮有錢人,結果被皇帝俱樂部的人拒絕,因為他更像“屠夫”,而不是有錢人
作者: error403    時間: 2008-6-7 08:00 AM     標題: 回復 #3 ghost12 的帖子

所以佢買既唔係貨物既本身,而係貨物背後既虛榮tvb now,tvbnow,bttvb+ S" C# ?5 u/ {9 s) K
從照片看來根本就不值這個價錢
作者: error403    時間: 2008-6-7 08:02 AM     標題: 回復 #4 laogui 的帖子

哈哈,怕佢係變態佬
! E, d6 i/ T) aos.tvboxnow.com咁又係既,警察自已咪又係一個爛仔
作者: kingcheung    時間: 2008-7-1 01:58 PM

[img]http://www.tvbnow.com/images/smilies/019.gifhttp://www.tvbnow.com/images/smilies/012.gif[/img]
作者: 尽情地爱    時間: 2008-7-1 10:08 PM

是不是真的啊,我有点不太相信哦,这些网站不怕让人抓吗
作者: no1jackal    時間: 2008-7-2 05:03 AM

我都觉得五太值呢个价,除非都系明星秘捞啦.玩她既身份另当别论
作者: edgarzh    時間: 2008-7-16 02:40 PM

看上去真不错tvb now,tvbnow,bttvb$ V7 U6 A6 c. a/ a8 v
可惜只能看看啊TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 z5 K7 J# u3 b( q
谢谢大大的分享
作者: cdef495    時間: 2008-7-20 09:34 AM     標題: 台湾老虎几定位器

作者: keng0927    時間: 2008-7-20 10:23 PM

wow..公仔箱論壇; p4 V/ M+ Y: u% v% x# o
nice gal ar!!!公仔箱論壇1 T* u5 b8 B8 H5 K+ l' Y  j- @6 R7 }
i wan to go there!公仔箱論壇8 m- X7 H7 E6 D% _! }

作者: nickzai4ever    時間: 2008-8-5 02:18 AM

0.0 0.0 0.0 0.0
作者: mamekyu    時間: 2008-8-9 09:25 PM

thanks
作者: tom6195    時間: 2008-8-11 10:48 PM

Very high class $.
4 W) m- v( E- y0 z- F9 @Thanks for sharing

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0