標題: 幫幫手...~~ [打印本頁]

作者: venus-n    時間: 2008-5-20 11:45 PM     標題: 幫幫手...~~

幫幫手...~~. }3 P8 q2 ^) u4 Y& \& J* ?

9 w; t5 Y) k$ b' x& l9 I4 ^. Q公仔箱論壇

[顯示] [隱藏]

) @  r9 P- ]8 R: K( B' F' B
我鍾意o左個男仔都幾耐...
- r& @  l8 Z6 _& Ctvb now,tvbnow,bttvb我承認一開始係俾佢個樣吸引住...但係後來發覺已經唔關事....~
9 b. t% x0 Y( j3 s8 V% Vos.tvboxnow.com佢其實係我個Friend既Friend...
2 ?9 q6 {' F6 y9 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。之前我唔識佢佢都唔識我...後來我地知道有個咁既人...靠我個Friend我地先有機會見~
3 }' r5 g3 n! Ros.tvboxnow.com之後我搵到佢既Xanga同埋MSN就靜靜咁Add o左佢...但係唔敢同佢講野...
( B$ r7 v4 d: D- u- U& g1 P. k0 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。之後佢竟然同我講野...因為我聽佢D Friend話佢好少同D佢唔熟既人講野...所以我好surprise
# d0 g3 v6 l+ ntvb now,tvbnow,bttvb之後開始佢成日上我Xanga添~~~tvb now,tvbnow,bttvb' y3 L' V' k: H# y2 k( Z; G

/ X& s) N" K& k( }! y! f公仔箱論壇之後識耐o左得閒都會傾計...但係好少好少....~tvb now,tvbnow,bttvb5 S3 ?. k# [+ l, f& O# ^/ B8 H
tvb now,tvbnow,bttvb4 J/ X0 ^9 |1 }+ H
o里排唔知係唔係佢忙住考試所以好少同我講野...~os.tvboxnow.com- h) ^- d3 J/ K6 E( }, N
* {! |% i7 F9 q( M: V
我成日都好想同佢講我鍾意佢...但係真係唔敢...好驚連朋友都無得做~
% T/ U5 f, n2 j( `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
我又唔靚又肥更加無信心啦...D男仔話就話唔係睇o個D....其實不知幾介意
2 N2 S! E% y1 x6 c1 {( H/ I其實我應唔應該同佢講??????????????
( u+ Z0 L8 r9 e3 {2 |tvb now,tvbnow,bttvb
! a1 ?$ J3 T5 K$ e
tvb now,tvbnow,bttvb6 a4 K6 h: H( {$ c" ]5 N" e% m' D
作者: terenceng    時間: 2008-5-21 12:08 AM

原帖由 venus-n 於 2008-5-20 23:45 發表
, }# i& [) r" ^0 k1 [tvb now,tvbnow,bttvb幫幫手...~~
% Y- P1 ?* d( }: A公仔箱論壇
! l/ L) \/ a8 Z# w9 X5 x. y2 G$ Xtvb now,tvbnow,bttvb[顯示] [隱藏] 我鍾意o左個男仔都幾耐...os.tvboxnow.com! e: ]2 J5 N" @
我承認一開始係俾佢個樣吸引住...但係後來發覺已經唔關事....~3 a3 f: u8 q9 G3 M* V5 T+ T
佢其實係我個Friend既Friend...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* i* t( t" z8 I
之前我唔識佢佢都唔識我...後來我地知道有個咁既人...靠我個Fri ...
5 S  Z- H: }3 D5 S- o! s: ?tvb now,tvbnow,bttvbos.tvboxnow.com! G& X* s2 I! `& E+ q) u4 L
你要面对事实。。。。你鍾意個男仔係事实!!
' c+ S# [; `' X0 V: zos.tvboxnow.com如你要发展就要表示。。。。tvb now,tvbnow,bttvb% c+ z. I7 ~. t0 s/ d% w& L
表示有两种:一明示,二暗示
9 j4 e2 R7 `2 h2 }# S( TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不然就永远就是朋友!!!
作者: venus-n    時間: 2008-5-22 12:31 AM     標題: 回復 #2 terenceng 的帖子

haha~我係驚連Friend都無得做jei~
作者: terenceng    時間: 2008-5-25 12:35 AM

原帖由 venus-n 於 2008-5-22 00:31 發表
7 F; L9 d7 F- g/ D0 cos.tvboxnow.comhaha~我係驚連Friend都無得做jei~
& Q0 J1 _. w% Y* X! H/ f6 {# B
如你再咁落去只有令自己更痛苦。。。。。。。。。公仔箱論壇! p* n0 N' t9 p+ N6 [4 Q, ~
你要做朋友还是情侣??你自己想清楚?
& C2 t7 V1 E; c
8 b) \  ]/ k' _
: B& l$ n/ v) ttvb now,tvbnow,bttvbby terenceng

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0