標題: 有時候我真希望我已經25歲 [打印本頁]

作者: jwxie518    時間: 2008-4-28 12:32 PM     標題: 有時候我真希望我已經25歲

有時候, 我真希望我已經25歲6 ?$ a5 d8 |6 q1 j8 I, k/ X
我已經從大學畢業, 真希望我已經回到香港, 從港大法學院畢業tvb now,tvbnow,bttvb+ ~  @9 @, w, v9 _( {5 P
7 U$ Q" O$ O  E0 a
有時候我真希望我已經25歲
. m' G; z4 K  {8 K9 m+ `3 Y我就可以想我的偉大夢想" t5 p$ J; O6 z# j. a. I, Y/ |
我就可以想我快要成名TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, M1 x. s: T' \: o7 v! }2 u# }
我就可以去講我愛你, 我喜歡你, 我要跟你白頭到老公仔箱論壇$ j+ _0 p/ U/ n& C0 `. O, t
公仔箱論壇. h: N' O# A3 g; h2 j8 p/ r4 K8 l
有時候我真希望我已經25歲
9 M/ W9 J1 j- p, c% o2 e* I! K- ]5 o) U我就可以跟30歲近一點, 我可以想30年的事, 不再是16年的事tvb now,tvbnow,bttvb- A, W" i3 c9 A" w( P

- S) t& ]6 q. P" l  E+ Y& jtvb now,tvbnow,bttvb我真希望, 今天我25歲,
  m; W; z# g; V我可以被說成是瘋子, 但我只希望, 我今天25歲, 有一個我喜歡, 能夠跟我生活一輩子的女人
+ e, O/ h  n+ z' N. O8 j: H! p有兩三個小孩, 一家口每天上班上學, 回家電視晚飯聊天, 睡覺祈禱天天如此
, @6 p- a' n4 O- z' B0 G4 Htvb now,tvbnow,bttvb只需要一個簡單的女人, 配我這個簡單的男人
" z- m& W& R# @& a% ^tvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb( m5 I# ?" Z6 |% W! K; `
我真希望, 今天我25歲
. e5 R2 c4 y/ Z# N( [- W7 Cos.tvboxnow.com我終於可以談我的簡單的生活
1 N( r  i8 ?0 `) S0 A. d0 C% ~# ios.tvboxnow.com: F6 a8 W( b. t! A" N& ~0 I* a( f
c仔
% a& K- k# h& ~* v2 {" XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 y6 v! M+ s( b3 z# U& _
作者: error403    時間: 2008-4-28 12:36 PM

25歲時你就想自已係十幾歲
作者: jwxie518    時間: 2008-4-28 12:39 PM     標題: 回復 #2 error403 的帖子

可能係我想搵個人結婚, 諗到癲左
作者: wellsjzc    時間: 2008-4-28 01:53 PM

真是到你25岁,你就想翻去15岁果时了~每个阶段都有开心,唔开心既事,努力去过自己既生活吧~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0