標題: [翻唱] ------------------------------- [打印本頁]

作者: Genicle    時間: 2015-1-5 11:38 AM     標題: -------------------------------

本帖最後由 Genicle 於 2015-8-12 05:40 PM 編輯 5 ]' U- i+ B# I: j: r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 m( A. m2 b8 e5 k2 B& G/ w
[attach]3013619[/attach]
作者: pinaroo    時間: 2015-1-5 03:24 PM

, x9 m, ^8 Z& G" @0 q  zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, u2 i" [; ?9 N4 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

鼻音重, 但我唔會改

tvb now,tvbnow,bttvb& ]5 G" s, l$ u

講得好.我好欣賞 呢句

我有我風

' Z  L8 \8 j- m; D* b% ~

我咁講係有原因,我都俾歌王咁話我.

9 n) S1 z: C8 H% U/ p- u1 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

今次好特別.我楂主意加妳精華.

1 u! f) ~8 F' Q" yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。

同唱歌無關,因為妳講出我心聲.

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! A2 @8 e% ]% w  p1 {  u

我只係覺得咬字可以清啲.其他無問題.

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 Y/ f6 k$ o" P% s4 r" x6 p

有 feel,好好聽.

$ E6 Y8 S" X% I; D8 los.tvboxnow.com

多謝妳的分享.

, H0 H; l- u& a* K

請支持本論壇.

os.tvboxnow.com) r1 n& k4 A1 [

努力呀.支持妳.

os.tvboxnow.com( [! S1 B! _( e& n

係一樣 小問題.我地希望 在帖內 重寫多次 歌手名 歌名.

\& f# v+ v) ^) v: m0 x

但妳新 唔清楚,唔係妳嘅錯.P 版主 幫妳 搞番掂.

作者: Genicle    時間: 2015-1-5 10:04 PM

os.tvboxnow.com: z+ @  H: N& ]2 P
講得好.我好欣賞 呢句
+ q3 z7 u' z9 N/ ^' v我咁講係有原因,我都俾歌王咁話我.2 _: Y# l9 Z# e; v5 ?+ _7 u
今次好特別.我楂主意加妳精華.
# \5 ^  w& _+ z2 Q9 ?6 y: A" x! Mtvb now,tvbnow,bttvb同唱歌無關,因為妳講出我心聲.
$ ]2 ?& L8 I1 a7 ~9 h; |6 l我只係覺得咬字可以清啲.其他無問題.os.tvboxnow.com" `$ H0 o8 V  E8 n) n; C
有 feel,好好聽.: N9 {2 c% S* K0 a0 J
多謝妳的分享.
  T4 T  o) V* H3 @; Ytvb now,tvbnow,bttvb請支持本論壇.
+ s/ Y  b" g- u% ^$ }6 R% _公仔箱論壇努力呀. ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 q7 F, k0 Z" y' i3 ^& {
pinaroo 發表於 2015-1-5 03:24 PM
: {3 ?6 }# n, |# _2 O1 x公仔箱論壇; |' P7 k0 I: R# J; i
係喎. 唔該P版主
% ^, n4 G) W' _1 g4 e# Btvb now,tvbnow,bttvb我又唔記得左要加返歌手and歌名o係帖入面, 我真係要緊記先得喇~~~
2 f# I* M% h) X! R2 O* gtvb now,tvbnow,bttvb: @/ Q7 N$ Q7 i8 P, b
成日都有人話我鼻音重, 叫我改....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& j; r1 w: P  A* j' Y1 @
改咩呢....我連講野都有鼻音....唔通我要重新學講野....tvb now,tvbnow,bttvb: O6 Z) ~1 @8 S2 C  X5 P
唱歌o既野....我真係覺得隨心就好, 鐘意點唱就點唱

作者: ~劍全~    時間: 2015-1-5 10:32 PM

Genicle 唱得好投入又夠放.# C5 ~* I5 A% N7 I8 k# }4 s
公仔箱論壇' k9 o9 B" W- x8 Q( R, ?& M: }
我係鼻音重, 但我唔會改~~
5 B' P& j; F/ q& F/ _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我有我風格~~
1 X) _" }8 }& i7 u5 p唱歌真係需要有個人風格,我覺得妳已經做到.os.tvboxnow.com# ?! c3 U( w% J% ^

' E8 M. N% G1 m+ z$ A) \7 z公仔箱論壇期待妳下個作品!!
作者: patsypatpat    時間: 2015-1-6 01:49 AM

我完全唔會留意到Gen既鼻音… 都聽左甘年啦...4 x& B, Y# y& R: H; n
如果你刻意改一定會好唔自然,好奇怪...
' P2 h! I' o% e3 D! _/ D2 H8 E而家已經好好, 你既聲線有型又帶性感, 我鍾意!
# L; L1 E: N" N) N7 {; f- }( A唱得好好哩首… 支持Gen!
作者: kilykilyk    時間: 2015-1-12 01:08 AM

咁都鼻音重??唔多覺喎.....
" b- Z' t- c" e* ~$ K# H公仔箱論壇gen聲音真好好聽,低音是強項,高音通透,音色又靚,是我很喜歡的聲音,唱得好正~

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0