標題: 如果你爱上有男友/女友的人会如何? [打印本頁]

作者: KennyLooi    時間: 2008-3-27 03:20 AM     標題: 如果你爱上有男友/女友的人会如何?

欢迎发表意见!!!
作者: bernardlhtan    時間: 2008-3-27 03:31 AM

我有试过,但我还是去追她,我们也有过一段不知道算不算恋情的感情,但到最后她还是回到她男朋友那边,留下我一个独自伤心啦!!
作者: KennyLooi    時間: 2008-3-27 03:34 AM

原帖由 bernardlhtan 於 2008-3-27 03:31 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! V. F' R. P5 I, G: a. _. _
我有试过,但我还是去追她,我们也有过一段不知道算不算恋情的感情,但到最后她还是回到她男朋友那边,留下我一个独自伤心啦!!
tvb now,tvbnow,bttvb, G' S3 E% d8 l) {& B& s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 t; _2 b" j- i
tvb now,tvbnow,bttvb4 Z8 C. W: Q! }! G4 F* z( N/ }" m
公仔箱論壇3 p8 n7 F( v- L: Q0 f
兄弟!!
; Y; G; U# Y' |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。没有怕~
0 E- ^, p( `0 d/ d# Y" Jtvb now,tvbnow,bttvb天下何处无草呢?
作者: ericow    時間: 2008-3-27 03:49 AM

NEVER HAPPEN BEFORE, BUT I'LL STAY AWAY FOR THIS KIND OF RELATIONSHIP
作者: Carmen_1006    時間: 2008-3-27 05:11 PM

費時搞到人地散.....
作者: izzytkwwan    時間: 2008-3-28 05:54 AM

Of cos, I am not going to say anything...why brings it up? Think before act...I don't wish someone do this in my relationship, so I am not going to do this to other ppl's
作者: lshb0810    時間: 2008-4-6 02:00 AM

我会知难而退!独自伤心!
作者: khoko    時間: 2008-4-6 03:57 AM

原帖由 bernardlhtan 於 2008-3-26 11:31 發表
5 V7 ]: E( L" S' [+ }2 }( S4 dos.tvboxnow.com我有试过,但我还是去追她,我们也有过一段不知道算不算恋情的感情,但到最后她还是回到她男朋友那边,留下我一个独自伤心啦!!
  t, L( r# n  }5 e/ jtvb now,tvbnow,bttvb9 _+ U/ _4 M6 p& Q
或者係一件好事呢。tvb now,tvbnow,bttvb5 R$ K! M0 o+ c8 Y+ P: g
如果她為了你而斷言離開她的男友﹐那麼﹐總有一天她也會為了別人而離開你。公仔箱論壇: d8 M9 m! P, L, w1 D# w
人的墮性和陋習係無法改變的。
作者: sam123    時間: 2008-4-6 05:58 AM

如果真系爱,我一定追倒为止。
作者: sandy87    時間: 2008-4-8 07:31 PM

不同時期(全部都係大家有feel架),我都試過三次,仲係我d老死,頭兩次都覺得要愛得勇敢,洗驚無朋友!!!os.tvboxnow.com9 T2 ~/ Z* b* M1 S( m; n% B; X+ p
但行了7日就分手,發覺大家唔夾,可能見到好好,但當一齊又係另一回事,仲無埋兩個fd tim~~
; b% i+ V% _5 M/ _. w7 f; K9 rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。近期個次,都係有個衝動想一齊,但比自已個理智收復咗,好彩當時理智,因為睇清楚其實對方唔係咁啱自己~~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% L  Z( s" I. }  y# x- e6 r& C5 N
依家我兩個fd都準備結婚了~hahaha
作者: koomi    時間: 2008-4-12 02:36 PM

我會吾話人知 `
/ q3 R1 X* F) E! \) X- L因為不竟都吾想破壞佢同女朋友的關係os.tvboxnow.com' U8 S! I# a& P  e1 Q
我覺得愛佢係心入面愛都係一樣的
作者: 好好玩    時間: 2008-4-12 04:37 PM

:onion10: 如果我中意左自己好朋友個男朋友既話.我唔會有行動如果唔係我會諗起一隻歌
" c' t, l& j$ _" V( Y- G; N公仔箱論壇就係~出賣~
作者: 巴沙拿    時間: 2008-4-13 12:09 AM

有能力就追啦:onion31:
作者: rivme    時間: 2008-4-13 03:12 AM

偷偷暗戀佢~
作者: 笨汶    時間: 2008-4-14 08:00 AM

我岩岩有個fd就係咁既情況,佢明知對方有女友,自己又搶唔到個男仔既,口就話無鐘意啦,到頭來一樣仲未放低果個人
作者: issactbp    時間: 2008-4-18 06:28 PM

作者: lova127    時間: 2008-4-20 07:02 PM

我还是去追她
作者: all1437    時間: 2008-4-26 09:43 AM

I will step back, cuz someone got into my relationship with my bf and end up ruin our relationship even though my bf has responsibility. If she kept her promise to step back, we won't break up. So, I will never stepped on someone's relationship
作者: steve86    時間: 2008-5-1 05:59 AM

不告诉任何人
作者: 乐天饼饼    時間: 2008-5-17 11:18 AM

我会默默地祝福距地!!!os.tvboxnow.com7 h( z" `3 `. k+ k4 X& v' q
因为当你真正爱她时你只想距每天都开开心心,就够了。。
+ {9 s& r8 B+ f: j8 o公仔箱論壇爱不一定要拥有!!!
作者: steve86    時間: 2008-5-17 09:31 PM     標題: 回復 #15 笨汶 的帖子

不告诉任何人6 D* T3 A/ S* j  z! N% W- g
put in my heart enough....) ~7 C& E4 z/ L  e* p
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. A# W. {5 T# c- N6 ~6 ~
os.tvboxnow.com0 q0 Q: ~9 h* T# U: h: v. h
笨汶" x, }" T7 n) B* p
i like your words....the last 3 sentences
作者: fianny    時間: 2008-6-26 07:18 PM

lol ... been doing this.. but never told... la.
作者: yan~yan    時間: 2008-7-1 01:49 PM

我不會講出來,愛情不會天長地久,但朋友是永遠
作者: aK_yan910521    時間: 2008-7-1 03:44 PM

愛上佢但係唔勇表白....
作者: aK_yan910521    時間: 2008-7-1 03:46 PM

原帖由 yan~yan 於 2008-7-1 01:49 PM 發表
/ Y. t* R, k/ [  p- B公仔箱論壇我不會講出來,愛情不會天長地久,但朋友是永遠
8 D* u+ ^2 F, B$ i+ H3 m公仔箱論壇' U$ _+ W5 b! U3 _  D' d7 g
同意!! 如果表白左佢又唔鐘意你 可能連朋友都冇得做!!
作者: cryingbaby450    時間: 2008-7-1 04:03 PM

不要介入是最好的了...# l( ]* d+ u, G/ n
因为到最后一定会有一个是伤心的..TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' `( t* F. ^, _9 @% c/ h  W
能阻止就阻止是最好的...
作者: fine23    時間: 2008-7-5 11:03 AM

当然要睇下自己够吾够她男朋友劲啦.如果够..一于进攻..
作者: chloe66    時間: 2008-7-8 12:56 AM

我唔會畀呢種情況發生, 就算眞係發生咗我都會令自己盡快忘記
作者: leebillb    時間: 2008-7-10 11:15 AM

我都想追,点算......
作者: 167540    時間: 2008-7-10 11:40 AM

不想當第三者( s8 s+ k/ L7 G3 P8 j( |% x9 {2 b: v7 B) P
tvb now,tvbnow,bttvb, ~/ h; |4 S" N
如果搶過來~~對方不是很可憐嗎
作者: zayate    時間: 2008-7-25 01:42 PM

if i know i really lvoe that girl, i will 强烈追求 for sure.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Z, {$ B6 _& x$ H
because i know i'll will give her the best to make her happy.
作者: lhf820    時間: 2008-7-29 07:33 PM

作者: 016    時間: 2008-8-26 08:48 AM

不告诉任何人          :017:
作者: UnforgivingTear    時間: 2008-9-17 09:18 AM

ill just go with the flow and wait for the right chance
作者: 13145    時間: 2008-9-17 10:18 PM

我选b
作者: deathnote8    時間: 2008-10-8 08:39 PM

我试过当时我噶选择系一直等距,后来距同条仔散咗但系我除咗安慰距外咩都无做,再后来距中意咗另一个男仔要我去帮距问果个男仔罗电话,我一直都系拒绝吾到距任何要求...(虽然,我最后都帮吾到....)到咗衣加我都吾追过距..我知道距吾会中意我...中意一个有仔/女噶人系好痛苦(最少3方有一方)奉劝各位米泥足深陷.....
作者: vunch83    時間: 2008-10-10 03:49 AM

原帖由 khoko 於 2008-4-6 03:57 AM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb. n$ `/ h' b6 \+ A& }( t

# `4 h+ S% D" u. g( l1 r  Ftvb now,tvbnow,bttvb
, F- d, d. U5 Stvb now,tvbnow,bttvb或者係一件好事呢。
5 t6 r3 A9 m( n, o5 O& p公仔箱論壇如果她為了你而斷言離開她的男友﹐那麼﹐總有一天她也會為了別人而離開你。os.tvboxnow.com1 b; l4 |, `: H* l; `
人的墮性和陋習係無法改變的。
8 @- B1 Y6 a" b- L- z- o' ^# K; zos.tvboxnow.comos.tvboxnow.com0 ^1 s, c  Q3 v9 V5 e% e3 T
所以人有时候是很矛盾的.....
1 l+ q) D# u- e7 C2 t' ^6 htvb now,tvbnow,bttvb你很想感动她.让她离开她的男朋友
& c8 u4 A. j/ U# @; _: w  k. ]你又怕以后她会为了别人而离开你.
作者: 天使_琪    時間: 2008-10-13 01:58 PM

知难而退吧~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, @0 @5 U* M! t
不知道哦没试过=p
作者: yahoo94    時間: 2008-10-31 02:48 PM

會不好受啊~~
作者: sionvin    時間: 2008-11-12 01:24 PM

应该不会发生在我身上咯~
& I4 i5 Y: c5 C. r' y- j+ `$ R5 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不过我还是选了第2=P

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0