標題: [翻唱] 唯獨你是不可取替 [打印本頁]

作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 01:22 AM     標題: 唯獨你是不可取替

[youtube]udl0uG7uhL0[/youtube]
/ s' r( i! @, N) ^7 {公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 L8 Q7 W; x/ d- B8 d) i6 K' R
許志安6 @4 b5 J! I7 g$ t8 |1 v
唯獨你是不可取替
2 N9 D: a+ [2 Y. J. M9 Ztvb now,tvbnow,bttvb作詞:梁芷姍 作曲:Tetsuro Oda/Sho Uesugi/Miho Nakayamaos.tvboxnow.com- i/ c# z- _: n3 V; H+ \
$ w& E! `  ?/ E( p7 A  w- K0 V
曾聽說有許多戀愛 沒有結果公仔箱論壇4 N% C: t" F6 y% r/ f$ p
卻剩傷心者感慨 令我都刻意避開 是我不敢相信真愛公仔箱論壇: u& n) {4 O4 [. g* i5 a
但你不惜真心真意對待 竟令我再感到意外TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, Q, w( P* G0 H4 [- `5 F
讓我獻出全堤愛 全面喝采/ b+ U* q7 D+ t4 b/ a. Y/ w
如果今天將失去 眼前的一切 剩低清風兩袖也不計
; ?) R; T1 M1 d' h* G+ }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唯獨你一個是不可給取替 是我生命裡的一切 Wooh$ y5 E8 O6 z8 ?/ v3 r+ c( Y# h$ o
如早知今生跟你 有幸可相愛 在當初應更努力為未來
1 b0 A" B& S* D1 b6 B5 J$ c其實我知道 是可一不可再 下半生准我留住你 一直相愛
( }# b% x2 }/ ^; M# |; S% X7 b4 v8 g1 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。誰似你這般欣賞我 誰也說不上你一般清楚我
, D3 J, t* @. V8 s% }/ stvb now,tvbnow,bttvb問我可需要甚麼 願你終身交託給我
  {8 p3 u. F; m! G讓我一生好好把你照料 請讓我體恤你需要os.tvboxnow.com& E) D6 V% ]$ u& v: Z, F. [
讓我獻出全堤愛 從來沒缺少
' R% r% P. {7 j6 J" i$ N如果今天將失去 眼前的一切 剩低清風兩袖也不計2 t! K' P9 ~: F: _  z# K
唯獨你一個是不可給取替 是我生命裡的一切 Wooh
. ]7 |* k  X1 F如早知今生跟你 有幸可相愛 在當初應更努力為未來os.tvboxnow.com7 b) }6 C4 Y, G: O
其實我知道 是可一不可再 下半生准我留住你 一直相愛
0 W: d* e; a% _其實我知道 是可一不可再 下半生准我留住你 一直相愛
作者: pinaroo    時間: 2013-11-10 01:40 AM

呃我唔倒的.巳經聽過.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% v; c7 C/ P9 o5 @

- R* D5 Q' i! @唱得好放.流暢.
2 l; t4 D  j1 D/ {& J: Oos.tvboxnow.com1 W; M9 y7 C( o1 e( ]: j
個 Ad Lib 做得好好.
8 P4 b! s$ c" F
& H2 l) x/ [* K& E' _' N! R多謝你的分享.
, }& H# J2 k  w# [" Z& Y5 s( D公仔箱論壇
0 I- s/ W6 r* b/ Los.tvboxnow.com請繼續支持本論壇.os.tvboxnow.com- r; ~% a  W# q/ ?0 ]# ~! t

) H* u( |' R7 q1 n努力呀.支持你.
作者: kilykilyk    時間: 2013-11-10 01:56 AM

越來越鐘意cfuwai把聲同演繹,非常有個人風格,好吸引,support~~~
作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 02:00 AM

2# pinaroo tvb now,tvbnow,bttvb$ I* M& X  M! r1 j2 x, [

5 A2 ]- e5 ?4 M  X6 g) ftvb now,tvbnow,bttvb點敢呃你得架,今日錄唔到歌,放住舊野支持下你主場先啦,哈~~~!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 02:03 AM

3# kilykilyk # }3 y$ G, @' w4 f
' K; ^4 B2 y; I
係呀,我都比較喜歡而家既唱法,比較自由同不造作同自然.
作者: pinaroo    時間: 2013-11-10 02:10 AM

4# cfuwai os.tvboxnow.com. u! u( e0 w7 ?4 C
os.tvboxnow.com/ v7 b4 E9 k! O; B2 V' b0 {
多謝 cfuwai 兄 支持.
' o. n% J) a  \4 _2 J2 F! xos.tvboxnow.com
6 G* {1 [7 M7 U6 Y7 X) g. x6 J其實新舊並不重要.好聽就放上來.
作者: la..lala^0^    時間: 2013-11-10 12:03 PM

支持,唱得好 撕心裂肺~~~
作者: blackpig936    時間: 2013-11-10 09:43 PM

一貫cfuwai嘅風格,支持!tvb now,tvbnow,bttvb9 s. O- v4 J) B! y' v0 y

8 j) n! c: w( ?- S; Z; Q) a% {- A其實你D舊作我好多都聽過了,得閒要錄多D新嘢!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-10 10:26 PM

8# blackpig936 公仔箱論壇3 N, Q' X. _5 n

+ q1 P) u( u) R1 f公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  g  a+ F* ?. N* }$ y6 I* N/ k
我都想,每次入減壓室都唔想走,不過通常一個星期得星期六可以去,每次得兩,三個鐘唱同錄.真係唔夠喉.不過冇法,生活真的太忙碌了.
作者: ~劍全~    時間: 2013-11-10 11:17 PM

cfuwai 唱得好有個人風格,好吸引人去聽.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 d, @' t$ ^/ m) F3 x. v% x$ Y

, K9 {/ q0 d+ \& m& Tos.tvboxnow.com多謝舊作,再期待你嘅新自唱作品
作者: kitgorgor    時間: 2013-11-11 01:29 AM

唔錯唔錯啊。。音色多點變化相信會更吸引啊。。支持師兄!
作者: cfuwai    時間: 2013-11-11 08:50 PM

11# kitgorgor os.tvboxnow.com$ o5 h$ U( h1 S8 B; A: A

" W+ v8 b7 l$ E6 D& [公仔箱論壇多謝你意見呢!

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0