標題: 可改名春上魂銷 [打印本頁]

作者: j98403000    時間: 2013-8-11 01:05 PM     標題: 可改名春上魂銷

劇情不倫不類,不如再加多D豉油,轉正做3仔,一樣有人睇!
作者: dark214583    時間: 2013-8-11 01:34 PM

好好笑?
作者: bbmak    時間: 2013-8-11 03:16 PM

香港人冇得選擇.
$ n. u( k  a' }$ |: w# Xos.tvboxnow.com睇黎睇去, 都得果幾個免費台. HKTV又比政府拖左成3-4年都開唔到台.
6 _/ [. y9 ?, L/ e- D公仔箱論壇鬼唔知TBB果D劇一套比一套垃圾咩.
+ ]( f9 n( _' @! l, }tvb now,tvbnow,bttvb唔睇TBB唔通睇AVV啊, D劇都係差唔多垃圾.公仔箱論壇$ W& l% P! j. A$ D
e+唯一追嘅劇都係J2果D外購日韓台劇.
% Y( w7 x$ x- \0 a) e4 J! I# Rtvb now,tvbnow,bttvb衝上雲霄II睇左10幾集已經冇睇. 不過我都同意樓主的睇法. '衝II'D劇情越黎越離普.
作者: ferrangia    時間: 2013-8-11 04:42 PM

簡直就係離晒題,而家好少講航空嘢
作者: pull3    時間: 2013-8-11 08:47 PM

香港人冇得選擇.
) G/ r  \# l: L+ c1 C7 v( O公仔箱論壇" t/ `$ H5 b. k( Q( G+ L: }

( p! _, j) E  |' a1 `6 @5 J香港政府應該引入 湖南衛視, 浙江衛視, 江蘇衛視等台. 這是都是年輕人台, d 節目其實好有時代感.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 [! B2 L% p' J2 b
4 m4 A# h' C% [" v
話晒香港已經回歸.
作者: 屁屁zzz    時間: 2013-8-11 08:48 PM

haha!!! very salty.
作者: j88684401    時間: 2013-8-11 09:09 PM

/ _' |6 M8 k) J) [3 ^' R& B: k4 }tvb now,tvbnow,bttvb
/ E* z" L' ^' Otvb now,tvbnow,bttvb改名改得不錯, 非常好, 同意.
作者: tedlost    時間: 2013-8-12 01:06 AM

哈哈哈,还得号
作者: ho4986545    時間: 2013-8-12 03:38 AM

改得唔錯喎哈哈
作者: j98403000    時間: 2013-8-12 06:01 AM

提議TVB加個香艷板,10:30pm 播放,包旺場!
作者: tropicana90    時間: 2013-8-12 09:24 AM

可能飞机场的人生真的是这样叻
作者: mrfusion    時間: 2013-8-12 09:37 AM

香港人冇得選擇.
) t2 k+ r: q4 C  T- D; `( dtvb now,tvbnow,bttvb睇黎睇去, 都得果幾個免費台. HKTV又比政府拖左成3-4年都開唔到台.
& W. s2 h& d% Y5 r+ T/ d公仔箱論壇鬼唔知TBB果D劇一套比一套垃圾咩./ ~1 l( H( y# g) t8 r
唔睇TBB唔通睇AVV啊, D劇都係差唔多垃圾.os.tvboxnow.com; U: ?8 A0 t( S2 r. a+ E
e+唯一追嘅劇都係J2果D外購日韓台劇.0 `6 y' G( ~$ n
衝上雲霄II睇左1 ...公仔箱論壇& A! J( r& j2 M" _/ n6 X
bbmak 發表於 2013-8-11 03:16 PM
os.tvboxnow.com# J7 ?* m0 |$ F, t, s1 c$ M* }4 x

& E9 s+ E' s- U/ {1 h. @; l好过 ATV, 連垃圾劇都無本事拍。
作者: casualwa    時間: 2013-8-12 11:07 AM

劇情不倫不類但是还是有人追看啊,可能他们特地把戏拍成那一样的吧。
作者: j98403000    時間: 2013-8-12 08:40 PM

因為無選擇,其它同時候的節目太差了,還有是看偶像做戲!tvb now,tvbnow,bttvb, C" ~6 z# I, h+ h" e
如果遇到正ATV的朩府風雲,相信收视必差些。
作者: bugbear1945    時間: 2013-8-12 09:07 PM

迎合大眾口味
  i' l. l1 D- q. j0 m$ m追上潮流
作者: jodaQ    時間: 2013-8-13 08:11 AM

電視劇一套,免費娛樂,平常心接受
作者: mrfusion    時間: 2013-8-13 09:46 AM

what is the point to becomes a good looking pilot if it wasn't for the girls..
; C# `- @! Y9 }, [( rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
作者: syrinx    時間: 2013-8-13 10:25 AM

或者可以叫"衝上含蕭"!!!!
作者: suu    時間: 2013-8-13 12:07 PM

一部剧有些情爱是难免的,整部都说飞机师会变成纪录片。太纯情象70年代剧吸引不到观众,只能搞些刺激的不过至今也是点到为止,我觉得可以接受。
作者: pilate    時間: 2013-8-13 02:00 PM

CCTVB 的劇集,好多時劇情都是感情大兜亂。
作者: rickylee197    時間: 2013-8-13 07:06 PM

非常好, 同意.
作者: 傻更更薯寶    時間: 2013-8-13 07:37 PM

CCTVB 的劇集,好多時劇情都是感情大兜亂。tvb now,tvbnow,bttvb" s$ X; C7 d0 }9 R+ [
pilate 發表於 2013-8-13 02:00 PM
- s5 L, G* f9 Q& r1 hos.tvboxnow.com係ar,為左搏收視,一定要加d咁既情節.
作者: yy66    時間: 2013-8-14 10:50 AM

冇味吾受歡迎
作者: racing_ken    時間: 2013-8-14 02:23 PM

我笑了
作者: liu_yang    時間: 2013-8-14 04:25 PM

其實這劇還不錯啦,可以看~
作者: j98403000    時間: 2013-8-17 03:49 PM

或者可以叫"衝上含蕭"!!!!
' P: K  i4 N2 F, `syrinx 發表於 2013-8-13 10:25 AM
- }5 i/ h1 r7 N/ U7 r4 Xtvb now,tvbnow,bttvb- o7 y. J! O  o2 v5 X. v. T- Q
Another Good Name!
! t6 P( C' {- \tvb now,tvbnow,bttvb做飛機師太容易了!
作者: terryly2003    時間: 2013-8-17 04:06 PM

ha ha very funny
作者: garciabox    時間: 2013-8-18 09:47 PM

咁邊個係第一女主角?
作者: jasonfussy    時間: 2013-8-18 09:57 PM

男女關係
作者: sy05wm    時間: 2013-8-18 10:39 PM

好名字!!
作者: mg005    時間: 2013-8-19 11:30 AM

這樣子的批評是不是過份了呢
作者: flyevil14    時間: 2013-8-19 01:03 PM

有的3級成份
作者: 我係遊客    時間: 2013-8-19 01:50 PM

香港人冇得選擇.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! u' X; A. L4 n  t6 ^
睇黎睇去, 都得果幾個免費台. HKTV又比政府拖左成3-4年都開唔到台.
$ S" `: A' K9 H鬼唔知TBB果D劇一套比一套垃圾咩.
; B  B2 b1 Z3 G: k8 R/ a4 z* Uos.tvboxnow.com唔睇TBB唔通睇AVV啊, D劇都係差唔多垃圾.2 B: Z' B0 ]  T5 ?; y0 h
e+唯一追嘅劇都係J2果D外購日韓台劇.
4 f) Y; k1 R* \9 }6 p: O衝上雲霄II睇左1 ...
! q% G+ f2 `0 O1 C* Q# u4 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bbmak 發表於 2013-8-11 03:16 PM
( H& l5 q3 Q. D3 g$ r公仔箱論壇
( j7 O4 g& \: E9 f9 r! {+1 強烈要求 増發免費電視牌照
作者: mrfusion    時間: 2013-8-19 04:02 PM

有的3級成份公仔箱論壇* \. y1 _% H; }$ H
flyevil14 發表於 2013-8-19 01:03 PM
2 h: ^! w2 i/ o# X7 Qtvb now,tvbnow,bttvb無露點,點三級啊

級啊?

作者: hontsui    時間: 2013-8-19 05:07 PM

haha!!! very salty.
作者: TSUISHIUHUNG    時間: 2013-8-19 05:44 PM

好好笑?:sleepy:公仔箱論壇! k" K+ N) n/ N; C! d
dark214583 發表於 2013-8-11 01:34 PM
+ v2 a3 t$ v8 R" i0 B" g( UGood!
作者: simonkok    時間: 2013-8-23 05:23 PM

不倫不類...但己經是近期ttb佳作.....無計..免費電視嘛...

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0