標題: 你地覺得新一邊隻色靚d? [打印本頁]

作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 07:10 AM     標題: 你地覺得新一邊隻色靚d?

, O. l2 K( [) r( P  v. x, z& a+ v0 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 os.tvboxnow.com. L" R7 ^! h" Z$ m: C$ U
公仔箱論壇6 _$ l; z) X1 ^4 D) Q$ g6 g
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 07:58 AM

真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 08:16 AM

好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 08:30 AM

真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
% q) F- y# S! o+ u3 A' y公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
4 h( Q% X' P$ v7 |4 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 08:31 AM

好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ @. U" d: `/ n& _
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
9 ^& s, m& D$ _& D) J& m呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 08:49 AM

2 I2 ?0 E  w7 ~. r$ z8 Dtvb now,tvbnow,bttvb我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?& a& g4 k' l- d0 i+ h
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
, _6 E6 X. `/ J6 k7 V好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 09:07 AM

5 I2 o( X$ Z( k+ g呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
. K) `8 z" F, D, R! b8 g# o# b公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
6 N- s6 {: k+ l2 l
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
作者: 晴天陰天    時間: 2013-6-1 09:07 AM

os.tvboxnow.com% O  [7 n  R* k: O1 z- s
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
2 ^! z  }6 T6 C% w公仔箱論壇bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
. i1 \% f+ [0 f" e) _下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 09:19 AM

) p& G% p4 M3 D0 u( h# h! V# c下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
. N& K: }5 p( B$ K- U" o晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
0 y9 w: E, E6 Sos.tvboxnow.com唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 09:35 AM

os.tvboxnow.com, Q; b6 D) ^" G# T* |
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
# T7 }6 B/ y# o0 L5 I' C晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
/ X2 i0 B/ H; h3 `# s+ v
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 09:36 AM

" @. u+ b* ]: N6 [8 p
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多tvb now,tvbnow,bttvb( W" t8 l' D/ p2 k% Q
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
6 c; H0 z& l  W: t( P8 k係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
作者: bombbomb2    時間: 2013-6-1 09:50 AM

+ D. z5 ?% I  s! N' V公仔箱論壇係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?tvb now,tvbnow,bttvb0 i8 Z: _8 i& M1 n0 H, p8 Z  ]
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
1 [; \: G, A' uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我個陣冇特別格價個d呀
9 K% z. o/ L! v. R) \, ?  _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
作者: kenneth_2    時間: 2013-6-1 10:08 AM

我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
作者: kenneth_2    時間: 2013-6-1 10:12 AM

6 G  |1 Z; T* e; d: |
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?+ D5 @  ^" ~5 N
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
% o" S, o. p" k) K( n( W; [( C
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
作者: 鬆餅人    時間: 2013-6-1 10:27 AM

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' K8 \6 R' T" G( r% D
我個陣冇特別格價個d呀; \6 p3 G: X3 O+ v: j
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
5 o# N) j$ x  X3 Q( f7 t* fos.tvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
7 `4 H. {3 L) T" ~9 o
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料
作者: kennethchia916    時間: 2013-6-3 12:37 AM

黑色底調高貴 缺點容易有手指印 ,銀色金屬感較重 缺點不耐髒 , 我選擇了銀色
作者: fatboy006    時間: 2013-6-4 01:04 AM

黑色好型仔,唔知拎上手係點呢
作者: chingrass    時間: 2013-6-17 10:06 AM

白色, 雖然容易邋遢。。

歡迎光臨 公仔箱論壇 (http://os.tvboxnow.com/) Powered by Discuz! 7.0.0